torsdag 26 juni 2014

Hur utforma häftiga iPhone / iPad-tillbehör - Teknik


Vi har designat och tillverkat en rättvis mängd iPhone Tillbehör. Från ipad och iphone ner till komplexa vägg och bil fästen - Vi har gjort allt.

Varannan vecka vi får en förfrågan i stil till exempel "kan du designa en läcker iphonefall för oss?"

"Visst", säger vi. Vi är glada att utforma en handelsvara för dig. Men om det är kommersiellt framgångsrika för dig - ja, vi vet inte ....

Inte få oss fel. Marknaden för iOS-enheter är stor och växande. Men marknaden för modeaccessoarer blir allt mer trångt. För att utforma en framgångsrik produkt måste du göra en del tänkande initial:

1) Vem är din kund? Säg inte "iPhone-användare". iPhone-kunder kan vara någon från en 13-årig high school kid till VD för ett multinationellt företag eller till och med din 75-åriga mormor. Sådana slutanvändare har annorlunda kräver, attityder och köpkraft. Med fokus på en grupp kommer att hjälpa dig att välja en design som perfekt matchar kundens profil.

två) Hur mycket vill du investera? Du måste vara medveten om din ekonomiska eldkraft. Tillverkning av plast skyddande fodral, till exempel, kräver en initial initial investering för verktyg. Boxar av sydda material som liknar läder, behöver inte en stor investering i början av tillverkningsprocessen. Men din vinstmarginal tenderar att vara mindre med alla dessa slags ärenden.

3) Vad är speciellt med din produkt? Standard tillbehör som fall, hörlurar och ärmar är mycket konkurrenskraftiga. Sådana produkter är ganska lätta att göra och stora aktörer har redan dykt upp. Om du skulle vilja införa ett tillbehör inom detta område se till att du har en speciell idé. Det finns fall med inbyggda batterier, vattentäta fall, fall med solceller. Vi är säkra på att det finns många idéer där ute som väntar på att utvecklas. Var uppfinningsrik - uppfinna något nytt. Vi på Detekt Design kan göra resten för dig.

4) Se till att förpackningen är trevligt! Vi har bloggat om förpackningen innan. Förpackningar är speciellt avgörande för iOS tillbehör precis som iPad och iPhone. När allt är du inte bara sälja en bit plast eller läder. Nej, du säljer ett objekt som skyddar dina kunder favorit gadget - en iPhone och / eller iPad. Och alla dessa prylar kommer med en viss konsumenternas uppfattning - god design och hög kvalitet. Se till att din förpackning speglar också alla dessa uppfattningar.

Följ dessa steg och du har en stor chans att prestation. På Detekt Design har vi utvecklat ett antal varor för iPhone och iPads. Om du har en bra idé - låt oss veta! Vi hjälper dig att få det att hända.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar