onsdag 18 juni 2014

Roliga iPhone Fakta - Shopping - Elektronik


p Om du har en iPhone, du redan vet att de är de bästa smarta telefoner som finns på marknaden. Dessa små enheter är i framkant i mobiltelefon innovation med funktioner som är både bekväm att använda och ovärderlig, såsom webbsurfning, GPS-system, och en digital kompass. Uppenbarligen finns det många fler funktioner som ingår i varje ny iPhone. Här är en större lista över iPhone-funktioner.

* Specialtecken - Om du ofta kommunicerar på ett annat språk med vänner eller familj, då iPhone kan hjälpa dig. Den textning pad erbjuder ett brett utbud av utländska bokstäver, inklusive symboler och accenter.

* Retina Display - Detta innebär att upplösningen på skärmen är så hög att det mänskliga ögat inte kan se pixlarna. Bilderna är sedan tydligare och skarpare. Detta kan också vara till hjälp om du lätt får huvudvärk från dator-eller tv-skärmar.

* Kamera - Den Iphone 4 har en 5 megapixel kamera med blixt. Så du kan ta bilder på natten utan problem. Även den nyaste iPhone stöder HD-video, så att du kan ha en ökad visuella prestanda och bättre färgmättnad.

* Facetime - Med den här funktionen kan du videokonferens från iPhone till iPhone via WiFi internet. Detta är särskilt praktiskt om du har familj i en annan stat som du inte ser ofta, eller om du har en hörselnedsättning och behöver använda teckenspråk för att göra sig hörd.

Självklart, de är inte de enda funktioner av intresse för iPhone, men det är en början. För nu, vet bara att man kan göra något bättre än en iPhone om du vill ha något snabbt, konsekvent och häftigt.

Om du hittade den här artikeln för att vara av värde, kan Henry Weltyn stödja alternativa resurser avseende iphone tips & tricks och iPhone apps som du kan hitta hjälp.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar