tisdag 24 juni 2014

Cool iPhone 4 fall - Shopping - Elektronik


Din Iphone 4 kommer med en mängd olika tillbehör. Några riktigt häftiga Iphone 4 fall har nyligen kom ut på marknaden som kommer att göra din supercool iPhone telefon ser ännu kallare. Utforma täcker för iPhone har blivit en stor industri, med de flesta modehus designa skräddarsydd anpassade för kunderna. Det är en av de coolaste tillbehör som har drabbat marknaden. det tjänar det dubbla syftet att inte bara skyddar din iPhone utan även för att det ser snygg och sexig.

Vilka häftiga Iphone 4 fall?

Fodral för iPhone kan göras av alla material, såsom silikon, plast, metall etc. fallen ofta är dekorerade med mönster och ritningar. De flesta designer hus har utformats häftiga Iphone 4 fall för de mer modemedvetna användare. Några av de ledande varumärkena utformar täcker är Ed Hardy, Luis Vuitton, diesel och många fler. De har fört en touch av klass till dåvarande intetsägande och tråkiga omslag. Nu Iphone 4 täcker är färgglada, dekorerad med strass, glitter, och till och med diamanter och andra halvädelstenar. Sedan lanseringen av Iphone 4, har nästan alla gått in på en teknik tizzy. Att köpa iPhone och tillbehör för att gå med är den senaste modefluga som har drabbat världen. Detta har orsakat designers att gå alla ut och göra mer och mer cool Iphone 4 fall. Dessa fall ger isolering och skydd för din dyrbara iphone. Och de kommer i sådana grymma sorter som du kan hålla ändra utseendet på din iPhone och ändå behålla sitt väsen intakt.

Hur många sorter gör den svala iPhone täcker in?

Olika silikon gjort iPhone täcker i söta mönster finns tillgängliga på marknaden. känd som iShoes, dessa är ofta billiga och lättillgängliga. Den Mophie Juice Pack Air gjord speciellt för din Iphone 4 är en annan variant av iPhone täcker. Det är extremt tunn, och i den kommer en batteribackup som fördubblar din iPhone batteriutrymme. Detta, förutom att vara tekniskt bättre, det ser också cool i färger som svart, blå och gul. Ruggade eller gummi väska för Iphone 4 är också tillgängliga och ge bra isolering och stötdämpning till telefonen. Det finns en mängd andra sådana fall, och de hjälper dig att skydda din iPhone med klass och stil. Dessa kyler fodral är lätt tillgängliga i iPhone-butiker och olika webbplatser. Allt du behöver göra är att göra lite fönster shopping och / eller surfa på webben.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar