fredag 13 juni 2014

Apple iPhone 4S på Tre: attraktiv telefon från Övriga - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4s på tre, kan användarna njuta av sin tid. Denna underbara telefon har lanserats och släpptes förra månaden är en förbättrad beskrivning av Iphone 4. Skapar Smartphone många förbättringar jämfört med sin föregångare och kommer med så många imponerande funktioner. Detta ger nu intrycket att påverka priser och erbjudanden som erbjuds för IPhone 4s 16GB i både dess svartvita färgscheman som olika handlare och nätverk har varierande lagernivåer av varje modell. Black edition IPhone 4s är idag billigare erbjudanden än de för IPhone 4s i vitt.

att ta Apple IPhone 4s på tre, är användarna inte ge enormt mycket mellan de totala kostnaderna för de två färgscheman vid 20 över minimi långsiktigt avtal om 2 år de affärer själva är mycket olika och ger väsentligt olika volymer av omfattande data, minuter och text. Orange nätverk är den nuvarande billigaste affär för IPhone 4s i svart. Den har fått på 25 per månad på en tariff som heter "Orange iPhone 25" och omfattar 250 MB Internetanvändning, 75 minuters samtal och 125 textmeddelanden för att utnyttja varje månad och kräver en initial kostnad av 169.99 för svart IPhone 4s telefon.

Det sägs att Apple iPhone 4S 16GB är det bästa smartphone på marknaden. Den nya gadget drivs av dual-core stordator att förutom att skapa telefonen snabbare och snabbare tar den i nivå med andra dual-core smartphones. Apple iPhone 4S på tre har fått imponerande 8 megapixel kamera som återigen är en förväntad och en värdig uppgradering. Apple iPhone 4S på tre anbud lägre minneskapacitet för en mindre prislapp än de två större kapacitet 16GB och 32GB modeller men fram till nu har värderats mycket på samma sätt som de erbjudanden för 16GB renovera luren.

Nu, den helt nya Apple Iphone 4 8GB kan beställas på T-Mobile med några sanningsenliga kostnader för så lite som 30.64 abonnemang per månad som är en avsevärd besparing av 104.64 under minst 24 månaders avtal. Apple iPhone 4S på tre ingår i denna T-Mobile taxa kallas "iPhone 30 + obegränsad text" är 300 minuter av inkluderande samtal.

hängivna 3G-nätet; 3 Mobil, har hjälpt många fastnat i denna situation genom att erbjuda det billigaste erbjudandet för en gratis Iphone 4 på sitt nät.

Orange nätverk är den nuvarande billigaste affär för iPhone 4S i svart. Den har fått på 25 per månad på en tariff som heter "Orange iPhone 25" och omfattar 250 MB Internetanvändning, 75 minuters samtal och 125 textmeddelanden för att utnyttja varje månad och kräver en initial kostnad av 169.99 för svart iPhone 4S telefon.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar