söndag 8 juni 2014

Tsunami i mobiltelefoner-IPHONE TV telefon-myluxphone LTD - Reklam - Broadcast Reklam


Tidigare i år lämnade Apple en spec till IETF för live streaming multimedia-innehåll över HTTP, vilket fått vissa att misstänka att en live-video protokoll snart skulle göra sin väg till iPhone TV Phoneand iPod-enheter. Med den nya 3.0-versionen av iPhone OS, blev det HTTP-direktuppspelning protokollet en realitet, och medan det fanns redan en handfull levande video apps på iPhone, de är förmodligen nu mycket bättre. Denna lista är en runda upp av några av de levande TV-alternativ som finns på iPhone. De flesta av dessa program fungerar bäst över Wi Fi, och generellt live streaming är en stor förlust för batteriets livslängd. Ändå, att kunna komma ikapp med live-TV eller out-of-marknaden sänder när du inte är i närheten av din TV är ett bra alternativ för Wi-Fi, ägare att ha. Den nya telefonen söker på Internet snabbare och kommer med en mängd nya tillämpningar. Men den största förändringen var en kraftig minskning av priset. Mr Jobs sade att den nya iPhone 3G, för att vara tillgänglig i USA via AT & T början den 11 juli, kommer att sälja för $ 199 för 8-gigabyte-modellen och $ 299 för en 16-gigabyte-modellen. Han sade att det största hindret för människor att köpa telefonen hade varit är $ 399 prislapp.

Som allmänt väntat, kommer telefonen att köras på så kallade trådlösa 3G-nät som tillåter mycket snabbare Internet-anslutningar än den ursprungliga Iphone A809. Telefonen, snyggare än originalet, kommer också att ha inbyggd Global Positioning System förmåga att tillåta platsbaserade tjänster. Det kommer också att ha en längre batteritid i vissa fall fem timmar för att prata i 3G-nätet och 24 timmar för att spela musik på telefonen. Apple uppdaterade telefonen igen den 17 juni 2009 med förbättrad programvara, inklusive möjligheten att skjuta full-motion video. Den nya modellen, IPHONE 3GS började säljas 19 juni; programvaruuppdateringen för IPHONE 3G erbjöds av nedladdning några dagar tidigare. Varför välja vårt porslin mobiltelefon online shop? Quality First, alla produkter är helt nya, högsta kvalitet elektronik: absolut inga Closeouts, används elektronik eller förfalskningar. Vi erbjuder dig ett brett urval av elektroniska konsumentprodukter - alla noga utvalda med kvalitet i åtanke, och kvalitetskontrolleras i vårt lager. Detta är din bästa chans att direkt och säkert komma åt den kinesiska mobiltelefonmarknaden - allt på ett ställe på nätet, utan att behöva resa till Kina för att hitta leverantörer en efter en. Garanti alla produkter vi säljer kommer med en 12 månaders garanti. Vi erbjuder komplett service efter att hela vår försäljningskunder och drop-avlastare. Garanti förmåner tillämpas lika på grossist order och drop-avlastare enda objekt order.

iPhone 3G + fanns i en 16-gigabyte-versionen för $ 200 och en 32-gigabyte-versionen för $ 300. Priset på den ursprungliga 3G tappades till $ 99. Den iPhone är en linje av Internet och multimedia aktiverat smarta telefoner utformad och marknadsförs av Apple Inc. fungerar iPhone som en kamera telefon, en bärbar mediespelare, och en Internet-klient-med hjälp av telefonens multi-touch-skärm för att ge ett virtuellt tangentbord i stället för ett fysiskt tangentbord. Däremot kan det vara ganska enkelt att utveckla Iphone Apps med Flash CS5 verktyget. För att förstå hur det fungerar utmärkt tutorial video finns på nätet som förklarar från A till Ö om hur det ska fungera. Den visar hur du kan skapa ett bollspel som använder accelerometern på bara några minuter. Dessutom diskuteras är hårdvaruacceleration stöd för snabbare och smidigare utseende och känsla. Sitt ner, titta på och lämna synpunkter till slut om du är en Objective-C kodare med doubts.By appleplmltd

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar