måndag 23 juni 2014

Information relaterad till iPhone 6 - Teknik - Informationsteknik


Namnet Apple är synonymt med alla typer av tekniska revolutioner, när det gäller att hantera iPhone serien och därmed iPhone-användare är ständigt redo att utforska och föreställa sig de ännu-till-vara-upptrampade vägar framtida iPhone 6-serien som är tänkt att lanseras någon gång nära 2012 sommar. Apple med sin revolutionerande renoveringar med en serie och spektrat av mobila telefon enheter snart kommer att släppa iPhone 5 utforma. Men med dess mysterier och tillägg som redan upptäckts av entusiaster, människor nu spekulerar och inbillar format och struktur och magiska funktioner i iPhone 6 och dess framtida nyttan. Även om det är ett känt faktum att Apple kommer att lansera den nya serien av iPhone 6 i sommaren 2012, har folk redan börjat att förutse dess möjliga funktioner och teknisk attraktion, men det finns ingen förneka det faktum att dessa endast skulle vara räknas som populär ännu obevisade iPhone 6 rykten.

Det finns talar om vissa iPhone 6 nyheter som säger att denna nya utforma inte använda laddaren utan istället kommer själv laddning sig inuti sin egen sak som kommer att fungera som en laddare. Nu den troliga iPhone 6 Ryktet är att samma kommer att hända genom solenergi. Men, säger man säkert skott faktum att telefonen kommer att väga mindre och kommer att vara lätt att bära för användarna. Nu ska vi ta en titt på de andra spännande iPhone 6 rykten som kan omvandlas till verkliga livet attribut. En väl spridd iPhone nyheter säger att en virtuell knapp på pekskärmen kommer att ersätta på mittknappen på telefonen och det finns en möjlighet att inympa olika säkerhetsåtgärder i telefonen som en skanner för att känna igen ansiktet och fingertoppar, även om ingen skulle kunna att använda det utom ägaren, även om telefonen skulle bli stulen.

Förbättringen av WiFi kapacitet är mest sannolik och 4G-anslutning kommer säkert att anslutas med telefonen. IPhone 6 nyheter förutspår också att införa en virtuell projektor för att projicera filmer på kort avstånd, men det mest överraskande och magnifika funktionen kommer att vara att bevittna en genomskinlig telefon revolution av ingen mindre än Apple för 6: e generation användare. Ja nyheten eller ryktet påpekar att denna förutsägelse att den nya iPhone utforma kan stoltsera ett transparent utseende. En annan iPhone 6 ryktet säger att utforma kan anslutas med de närliggande NFC terminaler som gör det möjligt för användare att betala räkningar och använda kreditkort med hjälp av telefonen. Bortsett från att kvaliteten och förbättring av mediafiler kommer att vara otroligt bättre och bättre. Sammantaget är det sagt att den nya iPhone 6 set kommer att ha nästan oändliga möjligheter och funktioner och attribut som inte bara kommer att göra det oförstörbara, men också den mest tekniskt avancerade telefon. Apple utan tvekan har under många år chockade och förvånade sina klienter och kunder för åldrar i de mest trevliga sätt och kommer säkert att fortsätta trenden med den nya iPhone 6-serie.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar