måndag 2 juni 2014

Apple iPhone 5 Startdatum Likely Uncovered - Teknik - Prylar och Gizmos


iPhone 5 lanseringsdatum är möjligen skriven i sten och med nu, eftersom Apple Företaget har planerat sin gång i ett år WWDC.

CES 2011 hade sällan kommit till en slutsats, eftersom ett stort antal iPhone 5 rykten visade upp en kort stund sedan. Trots att den exakta iPhone 5 lanseringsdagen har ännu inte rinna ut, det verkar som Apple har utsett en "Corporate Meeting" för juni 5 till 9 på Moscone Center i San Francisco. Appleinsider hävdar att företags diskussionen är Apples gång om året Wide Developer Meeting, men visar att man aldrig blir för säker när det gäller Apple.

Apple företag presenterade iPhone 4 på öppningsdagen av WWDC 2010 dock, som hade hållits 7 juni till 11. Den 31 januari för ett år sedan, Steve Jobs identifierat Apple iPhone 4 som en A förbättra, följt av en prototyp av den produkt som ses i en bar den 18 mars. En läcka den 9 april innebar att det skulle ge Facetime och LED-blixt. Skärmen teknik, CPU och RAM-minne introduceras den 17 maj. Och slutligen, Steve Jobs gick på scenen i Moscone Center för att släppa den 7 juni. Äpplet företaget skulle lansera iPhone 5 den 5 juni i år.

De mest populära iPhone 5 rykten så långt var relevanta för chipset, variation aspekt, alternativ anslutning och vad iOS 5 kommer att ge. Folk tycker att det är säkert att visualisera att en modell av produkten inte kommer att försvinna i en bar. Ändå, trots att Steve Jobs identifierat iPhone 4 är en A uppgradering för ett år sedan, har han ännu inte gjort någon information av iPhone 5. Med tanke på den tanken att han har varit tidigare på en medicinsk ledighet, trots att övervaka beslutsfattandet, det enda idé alla tror säkert är att han hade försäkrat intressanta föremål för 2011.

Alltså, vad är Steve Jobs börden av spännande saker? Tja, Flash och typiska ingångs metoder kan tas bort, utan tvekan. Detta innebär att du inte kommer att se Apple släppa en QWERTY-smartphone med Flash 10.1 stöd för mobila specialister i juni. I händelse av att Apples COO Tim Cook tappade en indikation om vad Apple iPhone 5 kommer att erbjuda under en aktuell vinst samtal, ändå innebär det att vi måste ta en enhet som kommer går långt i att tjäna folket. Kan Apple iPhone 5 helt enkelt försöka ändra massmarknad gadget som en del av en iCoin ansträngning? Bara tiden kan utvisa.

Därför När är iPhone 5 kommer att visas?

Precis som idéer i en hemlighet, var de fler idéer beviljats, det mycket lättare att visualisera när vi kunde se Apple iPhone 5. AT & Ts iPhone 4 lanserades i juni 2010, och Im säker på att till och med så långt tillbaka som sommartiden, hade Apple företag beviljat AT & T en heads-up som en Verizon iPhone affären hade varit säker. Men Apple gett AT & T mer än 6 månader av att vara den enda leverantören av iPhone 4 innan Verizon uttalande.

Praktiskt sett skulle det inte vara förvånande att visualisera att Apple företag kommer att erbjuda Verizon ett reklamfönster på 6 månader eller mer innan du gör en kommentar på iPhone 5.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar