fredag 27 juni 2014

Några speciella svala iphone 4 bumperfodral för människan - Teknik - Prylar och Gizmos


Eftersom Apple iphonen Tillstånd, fanns det en genväg, som är det problem mottagning. Apple Iphone 4 ägare kan eliminera mottagning problem genom att bifoga deras telefoner i "stötfångare" fall. Två dagar efter den respekterade konsumenttester organisation sa att det inte kunde rekommendera Iphone 4 på grund av stora mottagningsproblem när användare rörde den externa antennen, publikationen ingenjörer gick tillbaka in i deras labb för att testa igen med iPhones utrustade med stötfångare.

Nu är det en popularitet att köpa stötfångaren fodral iphone 4. Det inte bara kan lösa problemet mottagning, kan det också skydda din iPhone 4, vad mer, det kan ge din Iphone 4 ett nytt utseende. Det är verkligen en hel del att köpa en stötfångare fall för din iphone 4.

Apple tackoffer är färgade kisel "stötfångare" som grepp runt kanten på iPhone och skydda den från mindre stötar. De rätta antennen problem eftersom det innebär att du inte täcker antennen svag punkt med fingrarna, så att du kan hålla telefonen hur du vill.

Även om det finns fler bra Iphone 4 stötfångare på marknaden. Låt oss hitta några speciella häftiga sådana.

Titanium Iphone 4 Bumper Metal Case. Svarvade ur ett enda stycke titan ger Titanium Iphone 4 Bumper Metal Case enorm styrka och en elegant, handgjorda utseende. Titan, som oftast används i flygmotorer och lyxbilar, tillägger hög effekttålighet. En laser etsad logotyp detaljer avslutar modern stil.

Titanium Iphone 4 Bumper Metal Case-funktionen:

Äkta Titanium så att minimalt ramar din iPhone Mindre montering krävs, verktygslåda med mini-skruvmejsel, skruvar och knappar ingår Tillgång till alla portar och funktioner Satin släta surface.Provides en mycket säljs look.Protects din iPhone när den installeras med aluminium bumper.Ultra hållbara och lätta vikt

Trork Aluminium för iphone 4. Utrusta din Iphone 4 i form-fit mode. Den Trork Aluminium för Iphone 4 är det perfekta sättet att lägga till skydd. Den slitstarka, lätta designen kan du omedelbart göra din iPhone ett mode uttalande. Aluminium ger extra extra skydd.

Trork Aluminium fodral Iphone 4 funktion:

Aluminium bumper till iPhone 4 är mer lämplig för att skydda iPhone 4. Denna Trork Aluminium för iphone 4 för att hjälpa upprätthålla iPhone 4: s optimala signal strength.Ultra hållbart, lätt och stark form-fit hårt skal ger skydd och skapar en skräddarsydd appearanceComfortable och lätt -. skyddar utan att vara bulkComplete tillgång till alla portar, reglage och sensorsHelp eliminera eventuell antenn problemregardless av någon påverkan kommer inte låta någon skada på telefonen

Deff Cleave Draco iv Aluminium fodral för iPhone 4. Den fantastiska konturer och kurva stil med "DRACO IV" inte bara visa det som ett mästerverk av hantverk, men även teknisk konstruktion för att absorbera stötar och fördela energin runt ramen av stötfångaren för att skydda din iPhone4. I likhet med det högteknologiska området för flyg-och bildesign som skiljer sig från en vanlig CNC process använder DRACO IV den mest sofistikerade femaxlig CNC-teknik för att förbättra tillverkningskapacitet och repeterbarhet.

Några Aluminum fallet har logotypen för "Deff Cleave", några är "Draco", om du har speciella krav, bara berätta som du vill efter att gjort din beställning, eller så skickar vi den på måfå.

Deff Cleave Draco iv Aluminum etui till iPhone 4 funktion :/ catalogsearch / resultat /? q = DRACO

Med den högsta kvalitetsstandard i åtanke, DRACOdesign använder uteslutande industrialuminium för att designa och bygga DRACO IV. Ofta används för konstruktion av flygplanskroppar och bildelar, aluminium (6063 grad) har brottgräns som tål alla tuffa konsekvenser. Med seghet och ultralätt, vilket gör den till den perfekta kandidaten för skyddande telefon stötfångare för att hålla din telefon från någon accidents.Aluminum fall för iPhone4 (AT & T) Unik 3D Kurvor Design Industrial Grade Aluminium (6063 Grade) 3D Curve CNC Machine ProcessCompatible med Apple iPhone 4 (AT & T)

Element Vapor Pro för iPhone 4 Case. Nya Element Vapor Pro iPhone 4 Case är den mest robusta, lätta och mångsidiga iPhone fall vi någonsin har gjort. Detta fält redo fall kan ta allt du kan kasta på det. Profilen är något högre än den Vapor 4 för bättre stötskydd, och har större kontakt urtag för användning med ett komplett utbud av eftermarknads kablar och high end hörlurar.

hitta Aluminium Metal Fodral här: / iphone-3g-3gs-cases/iphone-4g-cases/aluminum-metal-cases.html

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar