tisdag 17 juni 2014

Iphone och Ipod Egenskaper - Underhållning - Musik


Apple har lyckats ta igen förlorad mark till Microsoft sedan lanseringen av persondatorer (PC) tillbaka i mitten av 80-talet. I början av 80-talet, en av Apples nördar beslutat att lämna bolaget och startade sin egen. Geeken som lämnade var Bill Gates. Bill Gates trodde på öppen teknik, vilket gör sina datasystem för att vara kompatibel med program som utvecklats av tredjepartsleverantörer. Det banade väg för den tekniska revolutionen som har skakat världen sedan början av 90-talet när Internet först släpptes för offentlig konsumtion. Som PC-användare ökade med miljontals, Apple såg bara från hörnen oförmögna att stoppa uppkomsten av en jätte vid namn Microsoft.It är nu 2009 och även om Microsoft fortfarande dominerar den personliga datormarknaden har Apple lyckats bli relevanta again.Apple nu är det synonymt med snygga, pålitlighet och svalka.

Apples ComebackMillions konsumenter över hela världen nu äger en Apple-produkt och inte en dator. För Apple blev det uppenbart att försöka konkurrera med mäktiga Microsoft för persondator överlägsenhet inte fungerade. Och 2001, Apples strategi om för att komma med en ny produkt där marknaden inte var väl definierad. Bärbara musikspelare var vadet och 2001 den första Ipod föddes.

Födelsen av Ipod

bara 5GB hårddisk baserad, avslöjar Apples första iPod som säljs för $ 399.00The marknadsstrategi förändrats från att marknadsföra persondatorer på hur coolt det är att ha din "Whole CD-bibliotek med dig hela tiden" Steve Jobs ( Apples CEO) berättar reportrar på en presskonferens i 2001. Som Ipod slår butikerna i november 2001, Apple säljer 125.000 Ipods under semesterperioden. Och trots att Apple var först ses som ett potentiellt hot mot den digitala multimediaprodukter såsom musik, för det är "Rip, Mix, Burn" slogan, Steve Jobs försäkrade musikjättarna att Ipod inte bryter mot några lagar, eftersom det utvecklades för att "lagligt skaffa musik ", och han tillade," du har rätt att hantera det på alla andra enheter som du äger "Under Mac Expoworld Expo, Jobs konstaterar att Apple har sålt mer än 600.000 Ipods i de 14 månaderna sedan det lanserades. I april 2003 Apple lagt en solid-state rullningshjul med fyra knappar på enheten. I januari 2004 ökade Apple antalet iPods tillgänglig för allmänheten genom att presentera en helt ny linje av "mini" Ipods. Den nya Ipods där storleken på visitkort med en lagringskapacitet på 4GB som såldes för $ 299 och inkluderade flera färger som guld, blått, rosa och grönt. I slutet av 2005, Ipods var den mest populära produkten av Apples linje. Och allt detta hände när hårddisken var fortfarande på plats (detta betyder att enheten hade ett långsammare svar) I augusti 2006, Creative och Apple square off i domstol. Creative och Apple handel stämningar i domstol påståenden om att båda har brutit mot patent, Apple och Creative lösa sina tvister när Apple går med på att betala en $ 100 miljoner uppgörelse. Creative går med på att börja göra Apple iPod tillbehör.

Microsoft slår tillbaka på Apple med Zune

Ironiskt nog var det Microsofts tur att sitta i hörnet och se hur Apples popularitet växte snabbare än någon förutspått. I november 14, 2006, släppte Microsoft en egen MP3-spelare; Zune. Den efterlängtade MP3 kriget mellan Microsoft och Apple hade börjat. Microsofts nya MP3-spelare som heter Zune var idrottsliga en attraktiv 30gigabyte lagringskapacitet, FM-radio och en 3-tums skärm och det är kontroller bestod av en rund form under den 3-tums skärm med fyra knappar (mycket liknar Ipod). Prislappen var $ 249,95 vid utgivningsdatum och hundratusentals Microsoft kärleksfulla fans trodde att Microsoft hade ett svar till den dominerande Ipod. Det var inte länge sedan Zune lansering att konsumenterna började inse att Zune var ingen match för den kraftfulla Ipod-Iphone combo. Ett år efter att det släpptes, började Zune experimentera tekniska problem som doomed IT: s omsättning. Nyheter av programvara frågor strömmade genom Internet som vatten i en flod. Försäljningen började minska och Ipod stannade ändå stark.

Apple och Mobil teknologi - En Rocky Road

Apples ständigt föränderliga kreativa teamet gått samman med Motorola i 16 december 2004 och tillsammans kom upp med en ny enhet som får konsumenterna att ringa telefonsamtal och spela musik samtidigt. Detta var början på en evolutionär idé, allt-i-ett idea.In slutet av september 2005 Apple och Motorola släpper en mobiltelefon vid namn ROKR. Steve Jobs kallade denna enhet en Ipod Shuffle i telefonen. I ett djärvt uttalande i oktober 2005, meddelar Apple att det finns fler telefoner än att rulla ur produktion. Även Ipod åtnjuter en stor framgång vid det här laget, Apple ambitiösa projekt fokuserar på något mycket större än ljud på språng. Det var tydligt att Apple hade redan Iphone idén då sedan i september 16, 2006, Apple filer för Iphone varumärken i Nya Zeeland. Och även om allt verkade gå smidigt för Apple, i september 2005, Ocean Telecom Services filer för Iphone varumärke i USA. En annan kamp fördes mellan Apple och Ocean Telecom, men den här gången Apple segrare och patentet beviljades till Apple Iphone. Sedan i december 2006 Linksys som är ett bolag som ägs av Cisco lanserat en VoIP-telefon med namnet Iphone. Cisco dock ägde Iphone namn sedan 2000. Slutligen, i januari 9, 2007, meddelade Steve Jobs på Macworld att Apple kommer att släppa iPhone och han också lite av dess kapacitet. Men precis före lanseringen av Iphone, passar Cisco Apple för Iphone namn och båda företagen är överens om att dela på Iphone namn.

kaos 16 maj 2007 strax före Iphone release, gör ett rykte nyheten att Apple kommer att försena lanseringen av den efterlängtade iPhone. Dessa rykten gör Apple lager snubblar och bolaget förlorar nästan 4 miljarder på en dag.

Iphone Release dag

På en ljus 29 juni 2007, debuterar Apple Iphone som en fristående mobiltelefon och inbyggd iPod. Den helt nya gadget innehöll mycket häftiga funktioner såsom rörelsesensorer som gör att du kan placera Iphone sidled och automatiskt flyttar skärmen till rätt upplösning, GPS, exakt virtuellt tangentbord och en signatur clown fisk som bakgrund. Steve Jobs beskriver sin nya leksak som "En hel dator som bara råkar ringa". Att bara dra tillbaka var Apple Iphone engagemang för AT & T. Vid tidpunkten för övergång, kan Apple Iphone endast användas på AT & T-nätet som begränsar ett stort antal Apple-älskande-fans inskrivna i andra telefonnät. Och även om detta åtagande från Apple är fortfarande på plats finns det några tjänster som ger konsumenterna möjlighet att köra en Iphone i andra nätverk som T-Mobile. Sedan 2007 har Apple gått i pension är det 2GB versionen av Iphone och har uppgraderat den ursprungliga telefon till en mer robust starkare enhet. Den nuvarande enheten kan nu strömma, hämta och skapa högkvalitativ video i farten och det körs på en kraftfull 3G-nät som möjliggör snabb Internet connectivy.

Var är Apple på väg med detta?

Som vi kan föreställa oss, är Apple inte gjort ännu. För närvarande Iphone-Ipod Touch är obestridliga ledare i MP3-spelarens marknad och kan mycket väl (När Apple säger upp det nuvarande AT & T engagemang) bli kungen av mobil teknik också. Även om Apple har varit stängd för tanken på att låta tredjepartsapplikationer som körs på företagets patenterade hårdvara, är de stängda sinnade idéerna börjar spricka. I början av 2008 meddelade Apple att man skulle tillåta tredjepartsleverantörer att utveckla applikationer för sin iPhone / iPod touch. Detta drag av Apple att skapa stor framgång i den mobila spelbranschen, som är en annan funktion som är väl utnyttjade i iPhone / iPod. Itunes (Apples Multimedia Store) är laddad med hundratusentals applikationer för iPod och iPhone för en minimal fee.Apple har lyckats skapa en enhet som tilltalar alla. Den nyaste Iphone driver för närvarande på ett trådlöst 3G-nät och innehåller en stor 32 gigabyte lagringskapacitet. Apple utmanar konsumenterna att besvara följande fråga; där hittar du en liten Mac-dator som du kan få plats i handen och kan; ringa, surfa på Internet, göra en hel musikkatalog, och ger dig möjlighet att spela spel? Det enkla svaret på Apples fråga är iPhone.

Kom och se topp 20 Iphone tips tillgängliga för dig för fri "

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar