fredag 20 juni 2014

iPhone Nyheter: DUI Checkpoint Plats Apps Forbidden By Apple - Teknik - Prylar och Gizmos


körning berusad förvisso en betydande kränkning som många människor globalt har brutit mot flera gånger. För posten, den första någonsin personen dömd för DUI brott är faktiskt en taxichaufför kallas George Smith, den 10 september 1897 blev han anklagad 25 shilling. Riskerna engagerade för att köra berusad är främst farligt och försvagande, själva anledningen till att de flesta av de länder i världen strikt verkställa det för fullgott skydd och säkerhet för förarna, och framför allt säkra medborgare från resultaten av ådragit berusad drivrutiner.

Trots att Körning under påverkan är av mindre brott jämfört med DWI (kör ett fordon medan berusad), är rattfylleri fortfarande ett allvarligt problem som människor måste ta hänsyn till. Det finns massor av resultaten av alkoholhaltig dryck på ditt system när det blir till ett visst stadium i vår kropp.

I samtliga verkligheten, alkoholkonsumtion försvagar en mängd kompetens som kan vara nödvändiga för att utföra vardagliga arbetsuppgifter. En av de viktigaste konsekvenserna av alkoholkonsumtion är allvarligt försämra en förmåga att skifta uppmärksamheten från en enda sak till en annan, vilket är mycket viktigt under körning aktivitet.

Nyligen flera iOS-appar erhållas i App Store fick upp ögonen för flera amerikanska senatorer, på grund av sin avsättning i samband med databaser av rattfylleri vägspärrar modifierad i realtid. Ansträngningen för regeringen att placera nykterhet vägspärrar särskilt platser är oftast att hindra vägar incidenter och dödsfall på grund av rattfylleri. Program som Trapster, berätta om farthinder, rött ljus, hastighetskameror och andra polisstyrka vägspärrar för att de är kan undvika dem, och i slutändan få dem att sakta ner när de närmar sig området checkpoint.

Apple till slut inte köpte deras legitima ansvarsfriskrivning, vilket leder till att dessa skall dras från Application Store. Denna oro gjorde lösning till en revidering av riktlinjerna specifikt för konstruktörer iPhone app butik. Å andra sidan, att använda din nya Iphone 4 för olaglig handling är helt felaktig. Med hjälp av din nya Iphone 4 till ett lagligt ärlig fördelar är extremt stor, och med iPhone insurancefor din enhet är enbart rätt väg att gå.

Å andra sidan du använder din iPhone för att ytterligare förbättra ditt dagliga liv är absolut ett beslut som du måste göra, men att arbeta med det utan att säkerheten är något som många person bör tänka på. Försäkring för oavsiktlig och vattenskador samt minskning eller stöld är bra lösningar för att ta hand om din Apple iPhone som det har tjänat dig. Ett stort plus är att det stora 90-dagars global försäkring som kommer att vara dina turer användbara. En iPhone försäkring försäkring skapar din nya Iphone 4 ett verktyg för håller, som ger dig bra sätt att bli produktiv och innehåll.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar