tisdag 12 november 2013

Skydda Case för iPod Touch 4G - Läderfodral till iPhone 4S - Business


Välja en iPod handlag 4 inte kunde vara mindre komplicerat eller roligare, det finns så många tillgängliga att du kan välja vad som helst för att passa din egen design. p Om du däremot söker efter en långvarig, snygga, moderiktiga läderfodral sedan Dash Flip Napa Läder-baserade fall kan vara en att välja, har detta visat sig vara en populär fråga som verkligen kommer väl från att skydda din egen iTouch. Den faktiska Napa LeatheriPod handlag 4 är liknande i modet till en bärbar dator, eftersom den faktiska flip bäst ger dig snabb åtkomst till din iPod-enhet 4G. Den iPod vilar i läder-baserade hölje riktigt säkert men ändå ger stor tillgång till din egen enhet och nästan alla hamnar. Det finns ett klipp som tillåter dig att fästa din iPod och iPhone 4G fodral för din bälte, kan detta vara en säker anslutning och har roterande slanka klippet profil spänne för att kunna välja och vraka på det sättet att du hellre ha din egen iPod Touch . Detta kan vara i horisontellt läge eller lodrätt. Även Splash Napa Case för iPod Touch 4G ingår solskenet cut sensor dör vilket innebär den faktiska iTouch har fått möjlighet att använda sig av sitt milda sensor setting.So långt, uppfyller detta dina egna förväntningar, kanske lite mer. Du kan inte vänta med att ställa ut den för dina vänner såväl som medarbetare. Du tänker på alla de telefonnummer diskussionerna du kommer att bära denna elegans. Hur kommer du att surfa på nätet för info, hur du kommer att använda sökmotorer Maps som hjälper dig att hitta exakt var du ska. Kanske ska du vara uppmärksam på lite musik samt spela ett spel titel eller 2 varje dag.

Det är vad Apple iPhone är för - det är den största multimediaenhet för dagens upptagen världen. Då det slår dig att du precis har spenderat $ 400 (eller mer) om det här barnet, och även du behöver för att skydda din favorit investering genom att bli skadade, eller fallit och skadat.

Så, nästa fråga som hoppar in i ditt sinne är att du behöver för att få ett bra mål bärande skal till IPhone 4 för iPhone, samt snabb. Även om iPhone är relativt ny, det finns flera bra, högkvalitativa iPhone skydd som finns på marknaden. De val uppgår från elegant till coola funktioner.

Här är några av de alternativ som finns när det gäller fall för iPhone: The Dash Flip Napa Läder-baserade Hard Case för iPod Touch 4 omfattar design funktion av slots lagringsutrymme som är bra dimension för betalkort, så att du kan upprätthålla I. Deb. eller betalkort. Om du väljer att inte ha dessa objekt inuti din iPod Touch fallet så kan du handla personliga produkter såsom bilder.

Även om du har din iPod-enheten i Case för iPod Touch 4G hela tiden är det fortfarande rekommenderat att du har ett skärmskydd dessutom. Du kan välja ett Splash Masque Display Protector att välja mål Dash iPod och kommer att innebära att din iPod iTouch 4th Era helt kommer att skyddas mot alla former av eventualiteter.

Om du vill veta mer om fallen tränare telefon, vänligen besök vår hemsida:

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar