fredag 15 november 2013

fall för iphone 4 från Espow - Teknik - Mobiltelefoner


Designad som en smal tidskrift som glider lätt in i din handväska, budbärare hänger eller ryggsäck, Pad samt Quills Apple IPhone 4 casecradles din IPhone 4 i en skyddande, handgjorda träram. Den faktiska bekväm känner verkligen förknippas med mörka läder-baserade som förenar, täcka remmar och klassiska rödfärgade spara kombineras för att dekorera din egen iPhone i klassisk design.

Varför skulle man behöva skydda iPhone 4? Fint, för dem som har hört talas om den faktiska döden-grepp utfärdas före till Apple iPhone 4, skulle du vara medveten om sanningen att ett fall skulle skydda själva antennen på telefonen från denna fråga, vilket gör att du kan ignorera typ av fallna telefon problem. Skaffa en ZAGG osynlig och repfri IPhone 4 skulle säkert hjälpa dig att erövra detta problem easily.With de många fall som finns med den här telefonen, en person som ofta förändrar utseendet på IPhone 4 när du placeras på en instans som kommer att förändra utseendet på telefonen omedelbart. Om du är en entusiast från den ursprungliga färgen på enheten, det enda tillgängliga alternativet för dig om du vill att effektivt skydda telefonen samtidigt är alltid att få det osynliga fallet! Ange ZAGG osynlig och repfri IPhone 4 fall! En som gör att du kan behålla den ursprungliga färgen och söka på telefonen, utan att minska på säkerheten från gadget.

Utbud av största iPhone 4/4S instanser med olika kvaliteter finns tillgängliga på Espow. Du kan välja alla dem basera på funktioner från materialet, den särskilda form, graden förknippad med skydd eller de andra elementen. Alla av dem är utformade som de dämpare med hög effekt verkligen värt liksom överkomligt pris. Vill du skydda din iPhone från smuts tillsammans med andra skador genom att använda en sådan iPhone 4/4S situation eller ens iPhone 4/4S fender? Kommer här liksom jagar de ideala fall just du behöver. Att bli något mer förvirrad att välja denna situation är det bäst för dig, kommer Espow vara det ultimata alternativet. Är du ute mot chocken? Ta bara motion. p Om du är ute för att köpa ett fall för att skydda din egen Apple IPhone 4 youll vara glad att veta stötfångare instanser är inte ditt bara val. Tillsammans med iPhone bumperfodral sort du kan välja ett av de fall alternativet ipad som erbjuder lika mycket, om inte mer skydd för din iPhone 4. Några av de IPhone 4 alternativ bumperfodral närvarande tillgängliga skydda inte bara de yttre sidorna från enheten (det är precis vad de etiketter instanser gör) men de i allmänhet dessutom hålla ryggen av gadgeten skyddas. Detta innebär att det ibland faktiskt kan anses vara en bättre val att välja en bra inofficiell IPhone 4 situationen snarare än Apple IPhone 4 bumper case.

Med detta i åtanke beslutar om den ideala fallet för din IPhone 4 kan faktiskt vara ganska hårt jobb. Med så många att välja bland kan det vara svårt att avgöra vilken du ska gå till. Det enklaste sättet att gå tillväga är att först bestämma vilken typ av säkerhet du vill ha. Vill du vill täcka upp den verkliga externa sidor som Fender instanser utför eller skulle du hellre vill ha sidorna och även baksidan dolda? Nästa beslut är vilka material du skulle såsom situationen att vara gjord av. Om youvre erhålls det lilla.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar