söndag 3 november 2013

IPhone Lås - Teknik


Iphone låsa upp är en organisation som erbjuder en effektiv programvara som en gång installerat på din iPhone hjälper till att enkelt låsa upp eller bryta sig in i sitt säkerhetssystem hjälper dig att få root-åtkomst till sitt operativsystem. En olåst iPhone har ett antal begränsningar som minskar dess effektivitet, när olåst dessa hinder avlägsnas och din iPhone kan vara en mycket mer användbar. Med en iPhone kan du normalt spela spel, lyssna på låtar, surfa på webben och budskap, medan en olåst iPhone fungerar med alla GSM-nät, kan du använda den som en höghastighets modem, aktivera videochatt och använda Flash på en 3G eller 3GS iPhone!

ett sätt att det öppnar upp ett antal vägar och din iPhone kan bli en praktisk apparat som kan ersätta din mobil, laptop och ett antal andra prylar du skulle andra kloka behöva bära runt. Den iPhone introducerades av Apple tidigare i år och var en omedelbar hit som säljer miljontals dock fängelse bryta programvara har utvecklats i juni 2010. Även om det innebär att bryta in i säkerhets-programmering är det lagligt i USA och de flesta delar av EU. Jail bryta ger dig friheten att använda din iPhone med andra tråd mindre flygbolag.

Iphone låsa upp är en organisation som stöder upplåsning av iPhone och tillhandahålla programvara för samma. Dess program kan användas av alla och var och en även om du inte är en datornörd, det kommer med en gör-det-själv guide och installerar och låser upp din iPhone inom några minuter. Apple dock inte stöd fängelse bryta, men den ökade användbarheten efter upplåsning kan inte ignoreras. Omkring 10% av alla iPhone är upplåst och ett antal företag är fritt erbjuder fängelse bryta mjukvaran!

Unlock iPhone skiljer sig från sina konkurrenter, eftersom det ger medlemskap livstid och uppdateringar med bara en en gång betalning. Det finns ingen månadsabonnemang och de garanterar kundnöjdhet med en 30 dagars garanti. Upplåsning öppnar OS i iPhone till andra program och nätverk som gör det sårbart, men om försiktighetsåtgärder vidtas för att skydda det finns obegränsade fördelar!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar