torsdag 14 november 2013

Genomgång av Superb HTC Sensation och de bäst säljande Apple iPhone 4S - Teknik - Mobiltelefoner


nya Apple Iphone 4s har orsakat stor uppståndelse sedan dess release, och som väntat, många använder nu detta som ett riktmärke som andra smartphones kommer att jämföras. Det råder ingen tvekan om att Iphone 4s är en fantastisk enhet, men dess konkurrens från märken som HTC och Samsung är ofta förbisedd mitt media hype och reklam. En av dess mest anmärkningsvärda rivaler, i min mening är det HTC Sensation.

I denna artikel kommer jag att jämföra HTC Sensation och Iphone 4s, med hjälp av några av de viktigaste funktionerna som mina jämförelser. Du kan sedan använda ditt eget omdöme för att avgöra vilken som är bäst, baserat på vad du letar efter i en smartphone.

CameraThe HTC Sensation har en 8 megapixel kamera, som gör Iphone 4s, och de båda har samma upplösning (3264x 2448). Hårdvara klokt, de är ganska lika när det gäller deras specifikationer. De har också båda skryta möjlighet att filma video i 1080p-kvalitet. Den största skillnaden mellan de två är i sin mjukvara, och kameran gränssnittet i sig. Att av Iphone 4s verkar vara riktad lite mer på enkelhet, medan HTC Sensation har en mycket mer justerbara funktioner och inställningar. När det gäller kameran är berörda, dessa två är ganska jämnt matchade.

Rörelsens SystemThis är en av de största skillnaderna mellan dessa två telefoner, och förmodligen det som skiljer de flesta yttranden. HTC Sensation sport den senaste versionen av Android (v2.3), en plattform som snabbt ökar i popularitet. Iphone 4s har dock den nya iOS 5, som är den senaste versionen av Apples operativsystem som är exklusivt för Apple-enheter. iOS är väl känt för sin enkelhet och enkel användning, medan Android (och särskilt i fallet av känslan med dess Sense UI) är mer syftar till anpassning. Varje operativsystem har sina egna fördelar, och välja mellan de två är sannolikt att komma ner till personlig preferens för det mesta.

Screen ResolutionThe Iphone 4s, som den tidigare IPhone 4 är välkänt för sin höga upplösning pekskärm, som kallas näthinnan display, på grund av det faktum att pixeltätheten är så fin att enskilda pixlar inte kan särskiljas med blotta ögat. Upplösningen på näthinnan displayen är 640x 960. HTC Sensation kommer nära detta, med en upplösning på 540X 960. Därför, om du planerar att använda telefonen för multimedia utlovat, som visar bilder och videor eller spelar spel, kommer iPhone ut på toppen. För en ännu bättre skärmupplösning, har Samsung släppt precis Galaxy Note och Galaxy Nexus, som båda Hove resolutioner av 800x 1280 och 720x 1280 resp. p Det finns många fler funktioner som gör dessa telefoner bra val. På papper, kommer Iphone 4s ut framåt i några av dessa, men att välja mellan de två är sannolikt att komma ner till personlig preferens för antingen ett visst märke eller operativsystem.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar