lördag 30 november 2013

iphonefall eller inte - Affärs


Läder iPhone omständigheter är dyra jämfört med gummi omständigheter men i förhållande till stil priset verkligen ingen roll mycket. Till exempel har vi iPhone 2GS, iPhone 3GS och iPhone 4G (den 4GS kan möjligen komma snart). Du kan hitta de med mycket bättre damm undvika prestanda.

Utan att ha ett skyddande hölje, kommer din iPhone 4G troligen vara mer sårbara för skador. Vi är faktiskt lever i en tid av val! Olika iPhone-ägare föredrar olika typer av ärenden.

Du kan klicka på bilderna ovan för att erhålla metallfodral för iPhone. Fakturerings fel: de flesta on-line organisation kommer inte att ha alternativet att pengar för betalningar och ger val av betalkort betalningar. En bild som du bara tänka på om du hade varit yngre eller kanske en stil som du vanligtvis har varit förtjust i är en exceptionell alternativ eftersom du kommer att vara i stånd att bestämma stilen regelbundet.

Vad jag finner är att individer inte inser hur enkelt det egentligen är att bryta det iPhone, de verkar glömma hur känslig och invecklad insidan av en iPhone är, och att glas täcker är riktigt spröda. Inte ett trevligt ämne, men det är verkligen en gemensam fara för enheter som önskvärt eftersom iPhone. Min pojke tittade på mig och bad mig om hjälp.

Iphone 4 silikonfodral - tunna, lätta och tåliga silikonväska mjuk hud täcker för iPhone. För ett år, mannen och hans befjädrade vän tutade och tillbaka. För att få det, måste bry sig alls eftersom det finns massor av källor precis där du har möjlighet att skaffa lämpliga iPhone omslag och omständigheterna inte dig.

Bli inte rädd - din iPhone inte kommer att falla sönder under hela dagligt bruk men det kan skadas om du råkar tappa den. Vi hoppas att detta kan hjälpa dig på vilken Otter iPhone skydd är rätt för dig. I sådana situationer skydda iPhone från olyckor, är avgörande våldsam hit eller smash.

läder plånbok fall har en något distinkt utseende och har en magnetisk klämma för att hålla locket på plats. Han kysste mig och skrek pappa, jag tycker om dig så kraftigt! Även Apple förutsatt de standardtillbehör som krävs för att använda sig av iPhone, som de flesta unika frågor, kom det i världen nakna.

Du kanske har sett många människor som använder sig av dessa omständigheter för sin iPhone. Det är också erkänt att ha en gummi del i det som fungerar i princip som en gripare. Men prisintervallet på dessa designer fodral sträcker sig från $ 225 till $ 1120. p Det utvecklades specifikt för iPhone 3G och passar därefter. En tilltalande funktion av en Iphone kommer att vara den eleganta stilen. Om det är den speciella färgen du är ute efter då Defender är värt att plocka upp även om det verkligen är bytts ut. p Det finns många typer av iPhone omständigheter. Täckning alternativ varierar nästan lika mycket som de färgalternativ. Här är några blommiga färger där du kan inkludera ditt namn, en gynnad citat tillsammans med den vackra blommönster och har det rätt på din SpeckiPhonefall.

Ett exempel kan vara ett foto av sitt nyfödda barn, en bild av bröllopsdagen, eller i ditt idrottslag, alla olika tillfällen som skulle passa fint för en skapad lock. Nästan alla av er förstår att LV-taggen gör något ovärderligt. Välj den typ som störst svit till deras användning och uttrycka din egen stil.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar