onsdag 27 november 2013

IPhone Cases - Skydda ditt barn från skada - Teknik


Apple iPhone introducerades till världen, åtminstone i USA, den 29 juni 2007. Tusentals människor ropade att vara först med att lägga vantarna på en iPhone och de flesta konton, de är mycket stolta över sina nyförvärv. Även Apple förutsatt de grundläggande tillbehör som krävs för att använda iPhone, som de flesta speciella saker, kom till världen nakna. Så efter att investera $ 500 till $ 600 på en iPhone är det bara klokt vettigt att investera några extra dollar i en iPhone fall för att skydda den.

Initial produktstresstester av Apples iPhone har varit ganska imponerande. Apple klokt bytte till optiskt kvalitetsglas för den innovativa pekskärmen på iPhone och det är nästan omöjligt att repa den. Även med en nyckel. Detta är dock inte betyder att det bör lämnas oskyddad och resten av iPhone är fortfarande utsatta för stötar och repor.

Lösningen att skydda din nya iPhone är faktiskt ganska enkelt, men allt prat om skinn, väskor, plånböcker och skärmskydd kan vara lite förvirrande. Oroa dig inte, nedan är de alternativ som finns för att skydda din iPhone och den goda nyheten är att de vanligtvis kostar mycket mindre än din månatliga faktura med AT & T.

Typer av iPhone Fodral:

* iPhone Skins - en hud är bara en täckmantel som helt omsluter din iPhone med utskärningar för att ge dig tillgång till pekskärmen, huvudnavigeringsknapp, samt sidoknapparna, laddare och kamera. iPhone skinn är gjorda av silikon, som är en flexibel, men ändå robust typ av plast. Fördelen med en hud, är att det kommer att skydda ytan av din iPhone från hack och repor och även ge ett visst skydd om den tappas. Men lita inte på ett silikonfodral för att erbjuda dig ett komplett skydd mot fall.

IPhone skinn kommer i klar silikon samt flera populära färger som varierar från feminina rosa till stealth svart. Några iPhone skinn kommer också med ett skärmskydd och halsrem, men se till att kolla produktinformationen att göra vissa.

* Multimedia och Plånböcker - ett steg upp i stil och bekvämlighet är en iPhone fall eller plånbok. Många av dessa fall finns också en bältesklämma, så att du kan hålla din iPhone i högsta hugg. Till skillnad från mobiltelefon hölster, ett mål eller plånbok fullt ut skyddar din iPhone när den inte används. Väskor och plånböcker kommer vanligtvis i både läder och canvas sorter och i en mängd olika stilar. Välj den typ som bäst passar din användning och uttrycker din personliga stil. Du kanske vill flera fall för att matcha olika kläder och tillfällen!

* iPhone Skärmskydd - en iPhone skärmskydd är oftast en bit av mycket tunn silikon med en självhäftande baksida som täcker hela framsidan av iPhone. Som en hud, det har också en rund utskärning för att exponera huvudnavigering knappen längst ner på iPhone. En hud kan sedan placeras över skärmskydd. Inte alla iPhone skärmskydd är skapade lika dock. De bättre har dammtålig och anti-blänk egenskaper. Många iPhone skinn och fall komma redan med ett skärmskydd så att du normalt inte behöver köpa en separat.

En Apple iPhone är en verkligt innovativ teknik produkt som är en glädje att äga. Deras ägare har all rätt att vara stolta över och kan bli förlåten, åtminstone för nu, för att visa dem varje chans de får. Och du kan berätta en riktigt stolt och värdig iPhone ägare av hur de har valt att klä upp sig och skydda sin "baby".

Rich Rojas täcker handdator och mobiltelefon industrin. Du kan hitta ett stort urval av iPhone Väskor och andra iPhone-tillbehör på

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar