lördag 23 november 2013

Apple kommer att möta tjänste flaskhals i Kina - Affärs


Nu i Kina, har Apple blivit pronomen av avancerade smartphones. Motsvarande, Kina har blivit världens näst största marknad äpple, ge äpple bidraget av intäkterna från 2% 2009 till 16% under det första SiCai i år. Men, och äpple marknadsandel i uppstigning av företaget är, är Apple i Kina tjänste problem intensifieras. Föroreningar dörr, dörr och renovering av iPhone har dykt upp.

Gränslös landskap i Kina

Säg använda ett ord äpple på senare år i Kina visar orden "scen oändlig" utan tvekan är åter lämpligt passerade inte. IPhone har en high-end smartphone appellation, och iPad i Kinas marknadsandel så mycket som 90% mer. Även Apples vd Tim Cook sade också att Kina inte är inställd gräns för potentialen i marknaden.

US investmentbanken Morgan Stanley företaget en färsk forskningsrapport påpekar i Kina, har Apple ersatt Nokia, blivit den mest intelligenta konsumenter rätt mobiltelefon varumärke. Apple iPhone kommer att köpa konsumenterna så hög som 34%.

China Mobile iPhone-användare som är nästan 10 miljoner, Kina marknad för Apple fanatism grader. Den nuvarande iPhone har inte stöd för China Mobiles 3 G-nätverk innebär det att använda iPhone upplåsning Kinas mobila användare kan bara köra på 2 G-nätverk. Villiga att offra nedladdningshastighet kommer att låsa upp iPhone, synliga för iPhone konsumenten besatthet.

Egentligen för Apple är berörda, är Kinas marknad för det, inte bara den fanatism, mer prestanda. De pekar ut, väntas tre år kommer Kina att gå om USA som Apples största marknad, Kinas nya försäljningsintäkter varje år kommer att uppgå till 30 miljarder USD.

service problem dyker upp i all oändlighet

först "föroreningar dörr", har "renoverade maskin", den nuvarande Iphone 4 är i Kina på den första nationella listan, är även den andra omgången av försäljning av statliga listan. Den kinesiska marknaden har inte är "förmodligen göra" resultat. Detta låter kinesiska konsumenter kallar "skada inte".

Tjänst Problemet är inte liten, tjänsten problem är aldrig inte metod problem, men attitydproblem. Apple kan i naturvetenskap och teknik, inklusive 22 kinesiska leverantörer av hem tillverkning miljö föroreningsproblem orsakade i fokus för samhället. Dessutom vanliga butiker sälja iPhone4 stickning nyheten om renoveringen av maskinen är äpplet på den kinesiska marknaden inverkan den positiva bilden, och konsumtion förtroendekris.

Apple föroreningar leverantör händelser har varit exponering, ljudet av människor som drabbats av närliggande scheman, utsläpp av farliga avgaser, avloppsvatten och ett allvarligt hot mot livet för byborna. Och för miljöskydd organisation av fördömande, kommer Apple lovar kräva att leverantörerna i Apple-produkter tillverkning för att ge säkra arbetsförhållanden och skydd av tillverkningsprocessen miljön. Efter tur nämligen välja "kylbehandling", inte aktivt med den aktuella delen av kommunikationen för att lösa det.

Nya flera Apple-auktoriserade återförsäljare säljer Iphone 4 renoverade maskin händelser är exponering, det är helt ont "rosa" hjärta. Regelbunden kanal för att få men inte kvalitet på varorna, är så förvirrad äpple försäljningskanal ändå värt tro?

Redan i år i augusti, har känd person lämnat in en stämningsansökan kommer att lämna till wang hai Yang District folkets domstol, identitet agenten stämma Apple elektronik handel (Beijing) Co, Ltd. Kommer att låtsas vara renoverade varor som misstänks nya få olagliga varor bedrägeri konsumenterna gynnas. Analys av personlighet inom loppet av tanke, Iphone 4 otillräcklig tillgång på renovering av potentialen i maskinen för att allt hårdare, bör äpplet stärka förvaltningen av kanalfördelaren. Luddiga, förakt förlorar kinesiska användare förtroende.

Hur löser kinesisk knut "?

Den kinesiska marknaden kan se fram emot, men också inte är tillgänglig, har lite oavsiktlig även ner i dyn. När det gäller Apple, dagens kinesiska marknaden, kommer det att ställas inför är inte bara sina egna serviceuppgifter av förbättring, desto mer inför enorma inhemska andros läger, hand i hand med Nokia Microsoft, Google och Motorola gemensam flera utmaningar.

förlora jobb och äpple, förlorade sitt förflutna skarp. Apple meddelade för två veckor sedan i det fjärde kvartalet i de finanspolitiska 2011 resultat visar att under det sista kvartalet, äpple kärnproduktförsäljning för 17.070.000 uppsättningar iPhone, är långt mindre än Wall Street hade 20 miljoner uppsättningar beräkningar, är detta också apple sex kvartal för första gången till prestation under förväntningarna.

Apple gamla rivaler Google slutade efter äpple takt. Apples resultat i samma dag, Google i Kina Hongkong Samsung Electronics släppt sin nya operativsystem Android4.0 och första smartphone och tablett dator två stora operativsystem plattform integration för att tillsammans och i användargränssnittet, det multitasking på antal tekniska förbättringar .

hårdvaran, Google också gemensamma MOTOROLA lanserades i historien om de så kallade oseriöst Droid Razr smarta telefoner, den tunnaste på bara 7,1 mm tjocklek av flygkroppen med samma utseende i mobiltelefonen för att utforma inse Iphone 4 S transcendens. Google planerar att Apple iPhone på marknaden konkurrens av varorna vid minskningen av löne storskalig sniper attack, som för kampanjen LuSiSheiShou, är fortfarande okänd.

För att vara säker, är Apple liv inte lätt. Konsumenter till varumärket hade en stor nedgång är varm, high-end Apple äntligen fortfarande fienden ändå "prisvärd", å andra sidan, är tjänsten problem fortfarande begravda i äpple intern en "tickande bomb" .

för äpple och, om den inte kan komma överens med den kinesiska efterfrågan på marknaden och förbättra serviceupplevelse, jag är rädd för senare utveckling ohållbar.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar