söndag 10 november 2013

IPhone fall är med många stilar - Shopping - Kläder


IPhone 4 fall av polykarbonat material förlänger livet på din telefon på grund av dess stöttålig kvalitet. IPhone fallet passar perfekt gadget och dess hårda skalet skyddar telefonen från oavsiktliga droppar eller faller. De bästa polykarbonat fall lämnar portar och knappar öppna för enkel åtkomst. Den Bamboo väska skapas från verkliga bambu som gör det riktigt miljövänlig. Detta fall är lätt och passar utmärkt på din IPhone 4. Känslan på händerna är också ganska jämn och fin. Det är prissatt till $ 26,99 varje och finns endast i ljusbrun bambu färg.

USB Fever har säkert alla typer av fall som du behöver. Du är säker på kvaliteten på varje fall att du ska köpa från USB Fever så kolla in dessa underbara fall på deras officiella hemsida. Vad mer, sport de mycket trendig design utan att förstöra den ursprungliga utseendet på telefonen. Den Defender fallet är stark, ingen tvekan om det. Det kuvert din iPhone i två lager av skyddande material och hölstret, som ingår, fungerar som ett stativ. Defender är för närvarande tillgänglig i en rad olika färger. Utility fall fattas av praktiska människor. De är gjorda för att hålla och för att skydda telefonen. Förutom de avtagbara höljen och fodral, det finns fall som glider på och snäpp jämfört med föregående fall att du kan välja från. Dessa stilar erbjuds hård plast, vinyl, silikon och fodral läder. Den senaste stilen är silikonhölje omslag. Denna typ av fall finns i en stor samling av färger och en mängd Hello Kitty bilder. Denna typ av täckning kan enkelt glida över din telefon perfekt. På detta sätt, kommer din telefon att vara väldigt snygg på utseendet. Vad mer kan det skydda din iPhone samtidigt. Vanligtvis de är gjorda av kisel eller kolfiber. Var noga med att leta efter detta även om du letar efter en rolig eller en högklassig iphone fodral läder, eftersom säkerheten är verkligen viktigt för din telefon.

När du är ute och om denna sommar, du vill vara säker på att du har en tillförlitlig fodral för din IPhone 4 för att hålla den ren och skyddad. Du kan dra din IPhone 4 in och ut ur fickan, handväskan eller hölster ganska lite under loppet av en dag och / eller kväll, så du vill hitta dig själv iPhone4 som inte bara kan skydda din iPhone från skador den kan ådra från normal användning, men mot stötar och all smuts, damm, svett och fukt. Oddsen för att du tappar din telefon ökar ju mer du hantera det, särskilt med våta eller hala händer, så skydda din enhet i sommar är viktigt. Denna artikel är upplagt av best1227 (111227)

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar