lördag 16 november 2013

Bästa iPhone Fodral Regelbundna Joggingbyxa - Näringsliv


Själva iPhone är en stor enhet med avseende på kör samt jogging. Själva iPhone hjälper dig att lyssna på din egen favoritmusik som du använder och du kan definitivt spåra hur väl dina framsteg. Du måste fortfarande förstå att Apple iPhone är en ömtålig och komplicerad utrustning och det bör vårdas ordentligt. När du använder det är nödvändigt att ha en Shell Case för IPhone 4 som kommer att säkra den faktiska iPhone för kroppen att göra vissa att det inte kan släppa, och kommer inte att resultera i en nyans, för att gå vidare med din egen körning. De allra bästa fall med hänsyn till att köra tenderar att vara rem ärenden som eventuellt fäster för din arm eller ens runt din egen midja. Vad exakt behöver du söka efter när du köper en iPhone för användning när du kör?

Komfort och lätthet

översta faktor som du kommer att vilja prova att titta i ett operativt mål är faktiskt komfort. När du kör du inte vill ha ett tungt fall eller en som kommer att söka i din utrustning. Så hitta en väska som är lätt och har en justerbara remmar så att du kan ändra det till rätt dimension för dig.

Rätt material

Att ha ett armband du ska är intresserade en iPhone Skin Case som har elastiskt material. Orsaken är när du kör din egen biceps kommer avtalet och bredda. Du måste dessutom se till att material som kommer att täcka din utrustning är bekväm och mjuk. Att se till att tyget är nät kommer att göra din egen springa mycket mer bekväm eftersom det kan ta bort fukt från dina porer och huden och låta detta andas. Material som inte andas kan orsaka svett för att utveckla och kan göra remmen för att gnugga på huden orsakar onödiga besvär.

Vattenfast och väderbeständigt p Om du är en hängiven löpare du vill driva regn eller ens lysa. Vilket innebär att du måste se till att iPhone är i en vattentålig fallet eftersom vattenskador kan orsaka din telefon för att sluta fungera. Ett tecken på hög kvalitet här är en IPhone 4 Skin Case med ett gummerat utgångspunkt för dina hörlurar tråd att glida in. Detta kan stoppa vattnet går in i din egen väska med öppningen för att hörlurar kabel-tv.

Hygien

Använda ett Läderfodral till Iphone 4s som är maskinen rengöras är en bra faktor, när du arbetar kommer du svettas mycket och även över tid ditt fall kommer att börja lukta om det inte tvättas varje gång ett tag. Det skulle vara en utmärkt idé om du kunde hitta en väska med guld Nano teknik som guldet kommer att förstöra bakterier och förhindra att Apple iPhone fallet genom att lukta.

Förutom att ge förslag om iPhone samt granska de nyaste. Vi säljer min egen linje av moderiktiga Partihandel iPhone Cases. Du kan följa dem genom att klicka på hyperlänken

Om du vill veta mer om fallen tränare telefon, vänligen besök vår hemsida:

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar