söndag 17 november 2013

Apple Partihandel Fodral för annan livsstil - Näringsliv


p Om du är hooked på själva IPhone 4 som vi är, kommer du vill skydda din egen telefon i mode. Dessa dagar, mobiltelefoner är inte bara när det gäller umgänge, de är en grundläggande del av oss lever, lever funktion, liksom livet i skolan. Det är därför du kommer att vilja välja din egen bästa iPhone Fodral som passar ditt sätt att leva. Det fina är att du har en telefon fallet för alla, oavsett om du är en fashionista som matchar din egen telefon tillsammans med varje ensemble eller den tuffa typen som behöver lite mer skydd och även slitstark. telefonen säker. Här är några faktorer att ta hänsyn till när du letar efter ett fall enligt din egen personlighet.

Shell Case för IPhone 4 för fashionistas

Om du vill göra en stil uttalande tillsammans med din telefon, tänk på snygga DuoShell fallet. Detta fall kommer att visa sig lägga en touch av elegans till din telefon och kan erhållas i en hel del färger, man faktiskt lyser i mörker! Förmånen för att äga ett antal av dessa fall är att du kommer att få en kombination av positiva och prestanda. Telefonen är gjord för att ge den säkerhet du behöver samtidigt visa upp din egen telefon i en rolig, trendiga etui.

Du kan även älska den faktiska ultratunna MicroShell. Det är under 1 mm i tjocklek är faktiskt lätt, samtidigt som den erbjuder sidan liksom tillbaka säkerheten telefonen måste skydda den från punkteringar från repor.

IPhone 4 Skin Case för Warriors Weekend Break

Du är tuff - och nöjd med det. Ändå kan telefonen ta stryk när du grovbearbetning det på helgerna. Oavsett om du är cykling, vandring, eller ens svettas under ett träningspass, behöver du inte bara en iPhone fyra fall, du kommer att behöva en skyddande include som tål svett, rörelse, och den periodiska kollision .

Weekend Break krigare liksom vardagliga sportaktiviteter fanatiker kan oftast dra nytta av SportShell Ragtop IPhone 4 Skin Case. Själva skalet är bara 2 mm tjock och det är lätt. Den faktiska försäljningspriset hjälp att köpa detta exempel för din telefon är den roterande Tillbaka Objekt som ansluter till ett armband (ingår), bälte, väska, väska, eller ens bandet.

Om du vill träna, men ändå vill behålla IPhone 4 från armlängds avstånd, kanske du föredrar Eco-Runner med avseende på telefon. Själva armbandet är säkra samt töjbar, och den är gjord av Eco-Prene - som är konstruerad av svampliknande kalksten. Det känns som neopren dock är miljövänlig eftersom den inte innehåller högre halter av PVC-material eller olja. Det är ett utmärkt val för krigare Weekend Break som är orolig för miljön omgivning.

Läderfodral till Iphone 4s för Yrke Kvinnor och män

Exakt var skulle vi alla vara utan bärbara mobiltelefoner? Dagens företag kvinnor och män talar och textinnehåll till kunderna, så att de kräver ett fodral som är tålig men arbetet med barn. Även om det finns ett antal fall att välja mellan, som anges här är ett par omtyckt favoriter.

Den första är D.E.To. Premier Apple läderfodral för Iphone 4s. Detta särskilt elegant läder-baserade fall är den bästa kombinationen av prestanda och stil när det gäller professionella kvinnor och män. Den innehåller tunna läder-baserade inbyggda bältet snitt men kan lätt transporteras inuti en handväska, plånbok, eller kort-fallet.

D.E.To. Flip-Vue fallet är ännu ett bra alternativ för proffs. Denna speciella läder flip-top hölster är faktiskt smal, praktisk, och skyddar din Apple IPhone 4 under din hektisk dag. Om du vill resa lätt, har denna telefon ett lock som ökar som ett lagringsutrymme ficka för att hjälpa dig att lagra ditt eget kort eller ens betalkort höger i ärendet. När du är på flykt på ditt arbete dag, erbjuder detta läderfodral allt du behöver för att göra din egen telefon i en proffsig hölster.

Om du letar efter iPhone Skin Case, överväga att köpa en som passar din livsstil. Från coolt att praktiskt - genom coola för att elegant - det är ett fall för alla. Den tuffaste delen är faktiskt att välja vilken att köpa.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar