tisdag 19 november 2013

En helt ny känsla och funktioner på iPhone 4S - Teknik - Mobiltelefoner


Folk hade väntat på iPhone 5 för att vinna världen på Apples stora årliga tillfälle men planeten fanns däremot införs på iPhone 4S, detta är verkligen i framkant mobiltelefon som visades från Apple. Eftersom detta är den IPhone 4 efterträdare det ändå bevarar det vanliga dimensionen och formen på din IPhone 4, men har länge gett en extra skjuts av kapacitet på den inom, skulle 4S vara den ursprungliga iPhone som kommer att använda dual core processor så att du är redo att förvärva de svåraste uppgifter åstadkommit i en mycket snabbare tid. Det finns flera fantastiska fördelar för denna mobil, men en av de egenskaper som den har även nu hålls från IPhone 4 är att det är samma storlek och form från IPhone 4 kommer du fortfarande att kunna få några liknande enheter som du hade för ditt tidigare telefon, så alla IPhone 4 utrustning kommer sannolikt att vara Iphone 4s utrustning.

Som med IPhone 4, är matrisen för iPhone 4S tillägg enorma, tillbehör kan array från okomplicerade produkter precis som en mobiltelefon lock som har en grundläggande faktor som är att skydda din mobiltelefon mot rent innovativt och dyr objekt som vanligtvis är en massiv Sound docka som du bara kan ansluta till din TV och datorsystem. Det finns ett tillägg för att kontrollera allas behov och vill också att gå med varje ersättning uppnås, så bör du vara ute efter att få en billig mobiltelefon fall eller för ett fantastiskt ljudsystem för din iPhone 4S kommer du att kunna upptäcker snabbt.

Så med IPhone 4 finns nu på marknaden allmänheten att få ett par år, iPhone 4S funktioner är oftast inte vanligtvis svårt att få så det kommer utan tvekan att bli ett stort urval av funktioner för möjligheter att välja på. Så om du har turen att ha säkert en av dessa typer av märkliga iPhone 4S är då lycka är din anhängare eftersom de kan vara exakt samma mått och form som IPhone 4, att alla godsaker närvarande har skapats och förstärkts för din version .

För människor som har studera detta och tog en sådan mobiltelefoner och du är glada iPhone 4S tillbehör du fick tillsammans med telefonen precis som laddare samt hörlurar, tänk på hur mycket bättre det skulle vara att koncentrera sig på din låtar i form av ett par underbara högtalare ljudkvalitet eller behålla din mest värdefulla ägodel skyddas med en touch case screen telefon. Den allra bästa delen är att du inte ens borde titta på dessa tillbehör för att komma ut, de är verkligen här.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar