torsdag 21 november 2013

Gör iPhone Apps kostar mer för iPad? - Datorer - Mobile Computing


iPhone var den största uppfinningen av äpplen Inc. De gav ett nytt sätt att kommunicera och expansion och kanske elegans var nyckelordet. Men Apple stannade inte på det, höll de strävar efter att åstadkomma förbättringar, vilket vi bevittnade ankomsten av multi-tasking, multi-touch, större skärmad iPad. IPad nyheten var på luften för lång tid och nu att det är officiellt ut och förbokning feber var på hype.

Frågan var där om iPad kommer att stödja iPhone-program och sedan iPad operativsystemet är väldigt likt iPhone, så kommer iPhone-program är tillgängliga för iPad. rom dagen en, smidigt iPhone-program på iPad har lanserats och inga stora klagomål mottogs tills nu. iPad-användare kan få tillgång till miljontals utvecklade iPhone-program och njuta av spel på den.

iPhone är en liten touch-skärmad smart telefon, medan iPad är en mini-notebook med en större skärm. Så, hur dessa iPhone-program passar in hela skärmen på iPad? Eller är de dök upp i mitten av iPad-skärmen täcker 10 inches utrymme?

Apple har redan rensat all missuppfattning om dessa rykten. iPad-enheten har en förmåga att köra både skärm inställning som är därför vi kallar det multi-tasking enhet också. När du kör en iPhone applikation för iPad, initialt, kommer det att visa dig samma mindre skärm, men på nedre högra hörnet av skärmen, det finns ett alternativ tillgängligt som låter dig ställa in upplösningen enligt dina behov och sträcka ut den och fyll upp skärmen för att uppleva större storlek bild.

Men om du fortfarande är orolig för bildkvalitet om det är medvetet sträcks ut, då många iPhone-program har iPad versionerna på marknaden. Du kan också ha anpassade dem för din iPad.

Men intressant faktum är att iPad applikationer utvecklas på stor skala och verkar vara ganska dyrt i sin första lanseringen. iPad utvecklare motiverade det med extra funktioner och finesser i nya iPad. Dessa iPad applikationer tog mer tid och extra ansträngning förtjänar högt prissatta iPad applikationer.

Som användare av iPad, hoppas vi att se iPhone-program fungerar med stor skärmad iPad tablett.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar