torsdag 28 november 2013

Bästa iPhone Fodral: Det nya eleganta Designer iPhone Fodral - Teknik - Kommunikation


Du har just gjort en av de mest spännande inköp av decenniet # 34, du har köpt en Apple iPhone

Grattis.

Jag slår vad om när du tog den ur lådan, du satt där en stund och stirrade på sin eleganta, blanka högteknologiska Nystartad med beundran. Wow, titta på den stora, vackra skärmen. Du vände på den och lekte med den lite, fick en känsla för hur det är att hålla den i dina ivriga små händer.

Hittills uppfyller det dina förväntningar, kanske till och med lite mer. Du kan inte vänta med att visa den för dina vänner och medarbetare. Du tänker på alla telefonsamtal du ska ha på denna skönhet. Hur du kommer att surfa på internet för information, hur du kommer att använda Google Maps för att hjälpa dig att hitta dit du ska. Kanske kommer du att lyssna på lite musik och spela ett spel eller två varje dag.

Det är vad iPhone är för # 34, det är den ultimata multimedia gadget för dagens hektiska värld. Då slår dig att du precis har investerat $ 400 (eller fler) om det här barnet, och du behöver skydda din älskade investering från repor, eller tappas och brutet.

Så, är nästa sak som poppar upp i huvudet att du måste få en fin väska för din iphone, och snabbt. Även om iPhone är relativt ny, det finns några bra, kvalitet iphone fodral på marknaden. Urvalet varierar från höft svalna praktiskhet.

Här är några av de alternativ som finns för designer iphone fodral:

iPhone Fodral

Tillsammans med den enorma populariteten av iPhone, nya läder fall kommer ut som ger utmärkt skydd och stil i ett. Läder fall är ett mycket populärt val bland iPhone-användare.

nya Orion fall hävdar att passa din iPhone som en handske. Den har en enkel avlång design med en dragflik som gör att du enkelt ta bort din iPhone ur fodralet. Färgalternativen är stora. Förutom svart, har de nio färger att välja mellan, bland annat rosa, vitt och grönt.

För dem som söker en mer praktisk stil, erbjuder HipCase en robust läder hölster stil fodral. Fodralet har en flip up topp och skära ut öppningar. Det är horisontellt så att du enkelt kan fästa den i bältet eller inuti en väska ficka. Hittills har bara den kommer i svart, men uppsidan är att det är mycket robust.

iPhone Mjuk Polykarbonat

Polykarbonat är en hållbar form av plast som är temperatur-och slagtålig. De är ett utmärkt material för iphone. Cozip gör en underbar polykarbonat fodral som är mycket smal och moderiktiga. Det känns seg vid beröring, vilket förhindrar oavsiktlig glidning och har öppningar för kameralinsen, volymkontroll och headset, vilket innebär att du kan använda telefonen medan den sitter i målet. Färgerna är svart, silver, vit, rosa och rött.

iPhone Silikonfodral

Silikon ärenden är redan populär för iPod, och om du redan har ett för din iPod så kommer du bli glad att veta att du kan få en för din iPhone också. Silikon fall erbjuder enkelt grepp och bra skydd mot repor. Marware gör en trevlig silikon fodral som täcker ryggen och lämnar skärmen vidöppen för användning. Det finns ett klart skärmskydd som kommer med ärendet, vilket förhindrar repor. Detta fall kommer i svart, klar och rosa.

Som ni ser, det finns gott om bra val för iphone. Välja bästa fall för dig är verkligen en fråga om personlig preferens.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar