söndag 24 november 2013

iPhone 4 från Apple med en stor översyn - Teknik


Ska du köpa iPhone 4?

Iphone 4 är den senaste posten av Apples smarta telefonen och innehåller en hel del förbättringar som den omtyckt iPhone 3G inte har. Oavsett om du har alltid köpt Apples produkter, eller du undrar om du ska gå med en annan konkurrents varumärke, skulle det vara ett mycket smart drag från din sida om du forskat de produkter som iPhone erbjuder innan du gör ett åtagande för en ny telefon plan . I denna artikel kommer vi att utforska några av Iphone 4 funktioner.

Ett område där Iphone 4 är definitivt en förbättring jämfört med Apples tidigare telefoner är batteriets livslängd. Även om det har varit många frågor om batteritiden på iPhone 3G, de nya användarna göra många saker på Iphone 4 som laddar ner olika låtar, ta bilder, tittar på filmer och surfa på internet. Detta är förutom att vara försedd med tillräcklig tid mellan laddningarna. Det är typ av svårt att mäta livslängden för en iPhone batteri. Detta eftersom det finns många användare som gör olika saker med sina telefoner som har olika tidsbrist. Men, recensioner från kunder och publikationer som PC World bekräftar att Iphone 4 är en förbättring på detta viktiga område. Dessutom, nu har du valet att köpa ett batteri extender för att förlänga livslängden på smeten. Detta är den idealiska rekommendation om du använder telefonen ofta. Den Iphone 4 är faktiskt en iPod och en telefon. Om du inte är medveten om funktionerna i en iPod, kan du använda den för att lyssna på låtar, titta på video och ladda ner saker från iTunes. Om du lyssnar på en låt när telefonen ringer, kommer volymen på musiken minska. Så behöver du inte oroa dig för att missa samtal. Den högkvalitativa skärmen gör den idealisk för att visa video. De kan antingen vara de du hittar på nätet eller filmer som du har hämtat. Du kan ha din egen personliga spellista med dina mest gillade låtarna lastas på din Iphone 4. Så telefonen är verkligen en hel nöjescentrum på egen hand.

Socialt spelande är bra på din iPhone. Du loggar in med ditt Apple-ID och du kan spela en mängd olika spel med vänner eller med nya människor du möter på nätet. Helt enkelt knacka länkarna kommer att ladda ner spel. Det finns flera spelare som gör att du kan tävla med spelare över hela världen. Det finns ett stort utbud av spel att välja mellan, bland annat rollspel, racing, strategi och ordlekar. Vill du matcha poängen med vänner? Den Iphone 4 är en telefon gamers kommer att uppskatta.

Apple-produkter har upplevt en ökning i popularitet under de senaste åren. IPhone har de mest omtyckta produkter. Den Iphone 4 är definitivt deras mest överlägsen produkt. Majoriteten av de människor som har dem är väldigt nöjda med dem. Ett av de största problem som människor har haft med iPhone, att de bara kan användas via AT & T är inte längre fallet eftersom Verizon börjar stödja iPhone. Så i grund och botten, om du är glad över att använda den senaste och bästa program, då du kommer att älska Iphone 4.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar