lördag 30 november 2013

Angry Birds iPhone Case Levererar Mycket mer än bara skydd - Datorer


Dess sista lagret är byggt av en stark silikonskal som är anses vara riktigt ordentligt på att absorbera alla ryck och störningar som uppstått under daglig användning av en sådan telefon. Inte bara det med bästa iPhone läder täcka alla tillbehör portar är åtkomliga du inte behöver ta din iPhone ut kan du enkelt ladda iPhone även om iPhone är i det fallet. Dessa omfattar är i huvudsak ganska mjuk och de har en riktigt värdefull skyddande flip för att försvara den sköra iPhone-skärmen från ränder och ett stort antal chocker som hot en iPhone under hela sin tid i livet.

En Apple iPhone är faktiskt en faktiskt innovativ teknik artikel som är en glädje att äga. Så om du vill använda din iPhone om vatten, eller bara vill ha lite allmänt skydd mot vatten, då måste du gå vidare och få dig själv en av dessa fall så snart som möjligt. Dess allt en fråga om preferens och besluta om vad du tycker verkar mycket bra för din telefon.

Arga fåglar tillbaka täcka för iPhone, lätt snäpper fast på baksidan av din Iphone 4 mobiltelefon för Utmärkt utseende och skydd. För det första, det iphonefallet behöver mycket enkelt passa fickan. iPhone 4G använder den banbrytande teknik som verkligen ligger i mellan två glänsande glassidor av aluminiumsilikat.

Se till att iPhone inte kommer verkar skrymmande samtidigt på fickan. En av de bra frågorna om fallet är den tillåter fullständig åtkomst till alla reglage. Om du har köpt den senaste iPhone, måste du få ett skyddsfodral för den så snart som möjligt.

Short stoppa en kula, missbruk denna exakta fall kan magen träffar de allra flesta omständigheter på marknaden. Skulle du vara en riktig fläkt med i spelet, då vet du mycket väl att du helt enkelt inte kan röra sig om betydligt utan den. Den färdiga effekter kommer troligen att vara som om aluminium hade ingalunda varit bucklig i första plats.

Du sjuk inte behöver investera för mycket, en $ 30 till $ 50 kommer att köpa dig en otroligt stor toppkvalitet från Case-mate eller Otterbox. Om du är förtjust i en specifik kultur kanske du vill välja en design som speglar en viss plats. Med detta är det möjligt att använda en förstärkt högtalare, vilket är ännu ett tillbehör som du kan använda med din iPhone.

Dagens moderna dag elektroniska apparater kommer sannolikt att vara ganska tillförlitliga. Användare upprätthålla förmågan att skydda telefonen har ett hölje av alternativ och ändå tillgång till alla de utmärkta funktionerna i en Iphone. Sannolikheter här är 50-50.

En hel del individer äger en iPhone när det gäller mobiltelefoner i dag, tillsammans med en hel del andra tekniska tillbehör. Den iPhone fall överensstämmer med fysik på gadgeten och även tillgodose de olika funktionerna i gadgeten. De fodral / täcker vanligtvis är inte bara viktigt ur säkerheten utan också ur synvinkel av att ge en chic utseende för de kloka gadget.

Var tydlig - otur kan slå din iPhone när som helst. Ingen kan hävda något annat än Apple iPhone var den översta ny mobiltelefon släpptes 2007. Den stora nackdelen med detta Otter iPhone läderfodral kan vara höljet lägger lite av bulk i storlek, och kan verkligen kännas som motsvarar en tegelsten i fickan.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar