måndag 6 maj 2013

Varför Reparera din iPhone är alltid värt pengarna - Teknik - Mobiltelefoner


Många ifrågasätter om det är värt pengarna att reparera en skadad iphone, så jag är här för att reda ut eventuella missförstånd som människor har när det gäller värdet av iPhone reparationer. Sanningen är att det är alltid klokt att reparera en trasig iPhone, även om du ska byta in det på en 4: e generationens modell.

Först några grundläggande fakta om hur mycket en iPhone egentligen kostar. Som många läsare vet, är en iPhone verkliga kostnaden inte det pris du faktiskt betalat för det vid AT & T eller Apple Store när du registrerar ett nytt 2 års kontrakt. Det pris du betalade när du tecknat ett 2-års kontrakt är faktiskt ett subventionerat pris, så vad du betalade faktiskt minskar med AT & T eftersom du accepterar att hålla med dem i ytterligare 2 år. Du kan endast beviljas detta subventionerat pris om du är berättigad till en uppgradering (vilket är ungefär var 12-20 månader). Den verkliga försäljningspriset för den aktuella 4th Generation iPhone, om du gick in i en AT & T eller en Apple-butik och inte underteckna ett kontrakt är $ 600 för en 16GB och $ 700 för en 32GB. För en 3GS iPhone med 8 GB minne, kommer du punga ut runt $ 500.

nu AT & T inte erbjuder något som kallas en "tidig uppgradering" med iPhones. Detta ger kunden möjlighet att köpa en ny iPhone innan sin nästa uppgradering datum genom att underteckna en ny 2-års kontrakt. För den nya 2-års kontrakt du skulle få ett annat subventionerat pris (Och ja, speciella begränsningar gäller). De tidig uppgradering priserna är också mycket hög. För en 4th Generation iPhone, kommer du att betala $ 400 för en 16GB iPhone, och $ 500 för en 32 GB iPhone. En 3GS med 8 GB minne skulle ställa dig tillbaka $ 300.

frustrerande för iPhone reparation företag är att de flesta människor har ingen aning om att deras trasiga telefonen är faktiskt repareras i nästan samtliga fall. Kunder som tar sina trasiga enheter till en AT & T butik letar efter en lösning leds att tro att de är tvungna att köpa en helt ny iPhone till höga priser. Naturligtvis är dessa pengar på banken för att AT & T och Apple. Om enheten var borttappad eller stulen, faktiskt det enda sättet att ersätta det är att köpa en ny. Men det finns ingen anledning att ta den typen av en förlust på en iPhone som enbart är skadad. Reparera din iPhone är helt värt pengarna. Allt annat vore som att köpa en ny bil eftersom du hamnar i en mindre trafikolycka.

I verkligheten kan de flesta reparationer för iPhone 3G och iPhone 3GS göras för mindre än $ 100. Det innebär att du kan spara över $ 200 om du reparera din befintliga iPhone istället överens om att en tidig uppgradering. Alla reparationer för IPhone 4 listas under $ 200, återigen $ 200 mindre än att byta din enhet i ett tidigt uppgraderingen priset.

Vad händer om din nuvarande iPhone är trasig, men du är berättigad till en uppgradering och kunna köpa en ny IPhone 4 till $ 200-300 priset med ett nytt 2 års kontrakt? Är det värt fortfarande pengar för att reparera trasiga iPhone även om du kan uppgradera den? Absolut. Du kan satsa på att reparera din nuvarande enhet, och sedan sälja det för samma pris om inte mer än en IPhone 4 till subventionerat pris. Dessa används telefoner, oskadade och i skick säljer för över $ 200. Genom att inte reparera den skadade iPhone, är du antingen kommer att kasta en begagnad enhet värd över $ 200, eller du kommer att ge det till en tredje part, som kommer att reparera den och sälja den.

Summan av kardemumman är att det är alltid ekonomiskt att reparera en skadad enhet i alla situationer, även om du gör det för att sälja det.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar