lördag 4 maj 2013

Toalett spionkamera, Philips Vattentät Time Badrum Radio Hidden HD Spionkamera DVR 16GB - Nyheter - Pressmeddelanden


Philips Vattentät Time Badrum Radio Hidden HD Spionkamera DVR 16GBDescription:

Detta är en extremt liten digital spion kamera som gömd inuti en radio, ser det ut som en vanlig radio, men det har en mycket kraftfull funktion, är det mest intressanta att det internt döljer en minsta kamera DVR, kan du lyssna på radio och spela in allt du behöver på samma, så hemlig att ingen vet var kameran exist.it inte behöver någon extern plug-in kort, inbyggt minne 16GB sig, kan arbeta upp till 8-10 timmar. Det är dags datum stämpel för posten, kan du få den mest autentiska bevis för en mängd illegala behaviour.ideal för CIA-agenter, polis, detektor och spion byrå.

Specifikation:

1.Tiny storlek gör den till en mängd olika uses.2.Its stora för att användas som en dold cam, spy cam, etc.3.Real tidsregistrering i AVI video format 4.continuously inspelning tills minnet är fullt auto off5 . färg video med voice6.Internal uppladdningsbart batteri 7.Internal minne: 16GB8.Playback video på PC 9.Video kompression: AVI video format, 1280X720 30fps10.Voice inspelning: Yes11.Internal minne: Yes12.Flash: 16GB13.Video filstorlek: 5M per min.14.Recording läge: kontinuerlig inspelning tills minnet är fullt auto off15.Adaptor Typ: USB adapter laddningskabel 16.Battery Typ: Lithium-ion 2000MA17.Record tid: upp till 2h för 1GB18.Battery bruk tid: ca 8 -10 hour19.Weight: 530g20.Convenience * Larm: Sleep Timer * Visa siffror: 5 * Skärmtyp: LCD Sound * Uteffekt (RMS): 300mW * Ljudsystem: Mono * Volymkontroll: Volymkontroll vredet / kodare Tuner / Mottagare / växellåda * Radioband: FM, MW * Automatisk digital kanalväljare: Ja Tillbehör * Medföljande tillbehör: manual, garantikort storlek * Mått (B x avancerad): 88 x 153 x 61 mm * Vikt: 0,53 Kg21. justerbar timer kan ställas in för att stänga av radion, den digitala timern för att ställa in önskat antal minuter, kan du enkelt styra radions speltid. Maskinen kommer automatiskt att räkna ner och stänga av radion vid end.22. Inbyggd klocka function23. tillhandahålla en bra halkfri design24. radioapparater har utformats för att möta den naturliga kurvan av hand typ, halkfria textur på båda sidor så att du kan plocka upp även om dina händer blir wet.25. Radio belagt gummi botten, lätt kunna knapptryckning, utan att behöva oroa sig för produkter fall.26. spillsäker design kan användas antingen dusch eller badkar.

Förpackning:

1. Spy Radio kamera 16GB 1pcs2. 2.0 High Speed ​​USB-kabel 1pcs3. USB-laddare 1pcs4. Kamera Bruksanvisning 1st

Är slutet på iPod nigh? Vi har lite tid innan vi kommer att skriva den officiella dödsruna Apples nästan 10-åriga linje av bärbara musikspelare. Men beviset i siffrorna inte kan ignoreras: Enligt en analys av tidskriften Fortune, slog iPod försäljningen sin topp under 2008 semesterperioden. Sedan dess har försäljningen drivit söderut på en stadig takt.

Enligt Philip Elmer-DeWitt, tappade Apple från cirka 22,7 miljoner iPods såldes i slutet av 2008 till en förväntad 8.390.000 iPods som säljs inom tredje kvartalet 2011. Nu, dessa siffror inkluderar den typiska semestern försäljning bula som har varit en stapelvara del av iPod-försäljningen för om de senaste fem åren. Jämföra kvartal-till-kvartal, men analytiker förväntar sig att tredje kvartalets siffror för iPod försäljningen kommer att komma in cirka 7,2 procent lägre än det antal enheter som sålts under det tredje kvartalet 2010.

Apple har beslutat att prioritera försäljningen av sina tabletter och smartphones? Naturligtvis: Elmer-Dewitt konstaterar att detta är den första sommaren på rekord sedan iPod touch debut som Apple inte erbjuder en gratis iPod touch tillsammans med Mac-inköp som en del av företagets årliga back-to-school kampanjer. Användare istället behandlas med en $ 100 App Store gåva cardnot exakt ett tecken på förtroende för bolagets musik-spelar-bara produkter.

Men när man tänker på de råa funktioner som är inbyggt i Apples olika handhållna produktlinjer, gör minskningen i iPod försäljning bemärkelse. Ju mer Apple vänder sin användarbas på företagets smartphones och surfplattor, börjar mer dess föråldrade iPod linje för att se ut som mindre av en övertygande köp. De enda överväldigande skillnader mellan en iPhone och en iPod Classic, till exempel, är pris och kapacitet: Medan musikälskande fans kan göra en billigare iPod som kan lagra mer av deras sylt än ens den mest effektiva iPhone, förlorar de ett smörgåsbord av funktioner i processen. p Det kostar också betydligt mindre att hoppa från den lägsta kapacitet IPhone 4 till den högsta än det gör att köpa både en 16GB IPhone 4 och en iPod Classic samtidigt. Och vi är inte ens factoring i iPhone eller iPad 2 användare som redan har valt att köpa de andra matcha handhållna eller tablett. Varför skulle en användare vill trifecta av en iPhone, iPod Classic, och iPad 2?

Vi tvivlar starkt att du ser många iPhone eller iPad 2 användare väljer att lägga en iPod touch till sin collectionseven om iPod touch, konstaterade Elmer-DeWitt, har tjänat in mer än 50 procent av icke-semester iPod försäljning sedan 2010 .

Apples förväntas drabbas omkring 7,9 miljoner i tredje kvartalets försäljning för iPad 2, och cirka 18,3 MSEK i iPhone försäljning.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar