torsdag 2 maj 2013

iPhone Tips: förhindra oavsiktliga intag av giftiga Vegetation - Teknik - Prylar och Gizmos


Bland människans näringskällor i tiden för allvarliga scenarier som att bli vilse i en tropisk regnskog, är frukter och växter. Växter är också bra källor till dricksvatten via sina vinstockar. Å andra sidan, största försiktighet på att välja vilken frukt eller växt att konsumera så ett antal av dessa arter är giftiga för både människor och djur. Ändå, precis som direkt konsumtion, är vatten förvärvats från giftiga växter också dödliga.

För att undvika oavsiktlig förtäring av dödliga växter tillsammans med sina frukter och flytande, är förståelsen bästa säkerhetsåtgärd. Information är makt eftersom det kan hjälpa till att rädda ditt eget liv och dem omkring dig. Följaktligen, lärande och bekanta på exakt hur varje planta ser ut är en livräddande förmåga i sig.

Egentligen kan du utbilda dig själv och lära andra om hur man korrekt att erkänna de ätliga och skadliga kära direkt på din Apple iPhone. Till mer om dessa exotiska men giftiga arter av växter, få iPhone app, Giftiga växter av Zhuang Zhijun. Denna viktiga verktyg är mycket enkel att utforska. Här finns en ordlista över giftiga växter kronologiskt ordnade från Baneberry till Juniperus Sabina. Den innehåller sammanfattade information om varje växtens skadliga delar, grad av toxicitet och aktiva giftiga ämnen. Den informerar även användarna tillhörande symptom och vilka arter som är allvarligt lider av dess gift. Ett självtest funktion kan bidra till att förstärka dina kunskaper genom att låta dig att identifiera, genom flervalsfrågor, på vilken typ av anläggning dyker upp på skärmen.

iPhone kan vara ganska ett livräddande verktyg, särskilt i tider av intensiva behov. Som en uppskattning för sina nyttiga bidrag och ge det allra bästa skyddet för din iPhone är utan tvekan en smart idé att göra. I själva verket kan du göra så som du nu kan få en fullt grundlig service iPhone försäkring som skyddar din iPhone inte bara i Storbritannien utan också i hela världen.

Varje modell av iPhone, är antingen det är en Apple IPhone 4, iPhone 3GS berättigad till en heltäckande ringer jag försäkring som ger maximalt skydd mot stöld, bedrägliga telefonsamtal och skador till följd av läckor, immersions och olyckor. Inte bara kommer de politiska ägarna njuta global täckning skyddsåtgärder, låter sina förlängd garanti täckning för försäkringsperioden expansionen liksom. Med alla dessa fantastiska saker som väntar på dig, skulle det inte vara i dag rätt tid att ha en IPhone 4 försäkring på din Apple iPhone också?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar