fredag 10 maj 2013

Försiktighetsåtgärder när jailbreaking / låsa upp din iPhone 5 - Teknik - Mobiltelefoner


Långt innan vi hoppar in i de försiktighetsåtgärder du måste ta innan du jailbreaking din iPhone 5, kommer jag nämna några av de fördelar som du kommer att njuta bara i korthet. Först av allt du kommer att kunna sträcka funktioner i din telefon möjliggör mer kapacitet än vad Apple har försökt så mycket att begränsa. Du kommer att kunna byta till en telefon transportör än den låst till din iPhone 5 genom att helt enkelt byta SIM till lämpade tjänsteleverantör som du väljer. Du kommer att kunna hantera dina samtal och kan enkelt byta till ett nätverk som kommer att vara mer flexibelt och billigare för dig. Efter jailbreaking, slipper du oroa dig för att förlora dina data, till exempel dina kontakter katalogen även om du byter SIM. Om av någon chans att du reser utanför USA, om din iPhone är låst det automatiskt kommer att plocka upp ett alternativt nät som är i överenskommelse med AT & T, men de roamingavgifter kommer att bli mycket dyrt, kan vi gurantee det. Även bara ta emot samtal kommer att bli mycket dyrt för dig med din låsta iPhone, men å andra sidan med din iPhone 5 olåst du kommer att kunna köpa ett SIM-kort från en lokal service i det land du har besökt byta den och kunna ringa samtal med de lokala skattesatserna, som förresten kommer att spara en massa pengar.

Med ett jailbreaked iPhone kommer du att njuta mycket mer i termer av anpassning. Du kan ändra hela telefonen känns tema, och installera många program som finns tillgängliga på nätet bara för dig att njuta. Det finns fler sötare lätt hanterbara program som helt kommer att förändra din upplevelse med din nya jailbreaked iPhone 5. Du kan installera Cydia installer som gör att din enhet för att installera program från tredje part som du enkelt kan anpassa dina ringen ton, snabbmeddelanden MMS och aktivera blixten på din smartphone hämta och redigera video, är listan oändliga. Jo eftersom denna artikel handlar inte om de program du kommer att njuta av om du hade din iPhone jailbreaked eller olåst, kommer så hoppa direkt till de försiktighetsåtgärder bör du ta innan du slutför övningen. Försiktighetsåtgärder för jailbreaking / Låsa upp din iPhone 5:

- Bara så att du inte förlorar alla dina data om du gör något fel, måste du överväga att säkerhetskopiera alla viktiga data som du har i din iPhone 5 enhet. Du kan enkelt göra detta med cd-skivan som levereras med iPhone.

- Härnäst kommer du att behöva ladda ner den senaste versionen av iTunes och spara den på din dator. Se till att det är den senaste versionen, är det bara så att du kanske måste uppdatera din iPhone till senaste OS 5. Hämta den senaste iOS och spara den i din dator också.

- Nu fängelse bryta startar genom att hitta jailbreak programvara du ska använda från internet. Där många mjukvaror med många webbplatser som erbjuder programvaror, för en minimal avgift. Allt du behöver göra är att registrera dig på de platser, betala för tjänsten om du måste och hämta jailbreaking programvara. Fördelen med att använda en premie programvara för att jailbreaka är tillgången på bra stöd som kommer med dessa köpta tjänster. De är alltid mer än glada att hjälpa dig att fixa din iPhone 5 om du stöter på problem under processen, kommer människor dela idéer i dessa platser och du får en hel del hjälp och mer så viktiga uppdateringar om det någon.

- När du har rätt programvara, bara installera det genom att följa steg för steg guide att de alltid ger. Därefter kan du ladda ner Cydia och jailbreak programvara kommer att slutföra allt för dig.

Var alltid noga med att läsa recensioner om jailbreak iPhone 5 och upplåsning mjukvaror som det finns många falska sådana som inte fungerar och du vill inte slösa pengar och tid bara att välja en som brukar göra jobbet. Så gör en ordentlig forskning, besöka webbplatser läsa recensioner om programvaran och ställa frågor i forum bara så att du vet att det verkligen fungerar och om användarna stött på några problem du vet om dem i förväg. Det är bättre att jailbreaka och låsa upp din iPhone 5 väl första gången än att prova ett gäng programvaror som brukar fungera så att du sparar pengar och tid.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar