torsdag 30 maj 2013

IPad Glas Reparation - Business - Affärsidéer


Om du råkar äga en av de nya smarta telefoner med pekskärm teknik du kanske har märkt att de glas skärmar kan bli skadad och behöver bytas ut. Samma sak gäller för alla tabletter, datorer och bärbara datorer som är utformade för människor att bära runt med dem. Skärmen på dessa poster är förmodligen den mest sårbara delen av enheten.

Naturligtvis försöker vi sätta skärmskydd och lock på apparaterna, och att vara så försiktig som möjligt, men oundvikligen Murphys lag om vad som kan gå fel går fel, sparkar i och vi måste hitta tekniker som ger ipad glas reparation i vårt område. Att hitta kvalificerade tekniker som kan göra det nödvändiga arbetet att vi måste göra dessa enheter kan vara svårt. Inte för att det inte är människor helt kvalificerade att göra detta arbete för oss men eftersom vi inte kan hitta en tekniker i vårt område som är certifierade att göra ipad glas reparationer.

Lyckligtvis lever vi i informationsåldern där allt kan hittas genom tillgång till internet. Vi kan hitta den perfekta anläggningen med utbildade och certifierade tekniker för att göra Iphone 4s reparera våra enheter behöver. Bara för att en butik annonserar förmågan att arbeta på en Mac-dator betyder inte nödvändigtvis deras tekniker är kapabla att utföra Iphone 4s reparationer vi behöver. Se till att du berättar för dem exakt vad enhet du behöver jobba på och vad enheten gör så att de kan göra en bedömning om sina förmågor för att hjälpa dig.

Om du inte kontrollera vilken typ av enhet du har och det problem du upplever med enheten, kan du slösa bort värdefull tid och pengar transporterar enheten till en reparatör. En annan stor sak om att berätta för dem enheten och det problem du upplever är att butiken kan ha värdefulla råd som hindrar dig från att ens behöva skicka dem ditt objekt. De problem du upplever kan vara något som du kan korrigera på egen hand. Nu skulle inte det vara trevligt?

Se till att butiken du väljer erbjuder att byta ut de trasiga delarna du har med originaldelar som byggdes och utformade för den modellen enhet. Den enda gången du vill gå med på eftermarknaden reservdelar är då de ursprungliga delarna inte längre finns att köpa. Sen när du måste köpa eftermarknaden delar du vill prova och köpa dem från det tillverkande företaget som producerade de ursprungliga delarna. Det är ofta möjligt och mest samvetsgranna reparationspersonal kommer att försöka göra detta eftersom de vet att de kommer att få delar som de kan garantera att arbeta på det sätt de är tänkta att fungera. Övriga eftermarknaden delar är bara imitationer av originalet och de är ofta dåligt gjorda och utformade. Prata med teknikern som ska utföra arbetet och se om de har använt delar tillverkare som säljer eftermarknaden del innan och om de har förtroende för kvaliteten på produkten.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar