måndag 20 maj 2013

Gör dig redo för den helt nya iPhone 5 - Bästa Smartphone av decenniet - Teknik


dig redo för den helt nya iPhone Five - Top Smartphone från decenniet

nyaste Apple iPhone 5 har börjat att vara en av de vanligaste underhållning lite hårdvara tillgänglig just nu. Ett av de viktigaste sätten på vilket detta helt nya revolutionerande mobiltelefon kommer att användas är för att spela musik. Om du blir undrar tips om hur man kan ladda upp låtar till din nya iPhone5, har du kommit till rätt ställe, eftersom det i denna artikel kommer vi att erbjuda dig en steg-för-steg guide om du behöver göra för att sätta musik på din egen iPhone Dina fem. Den jag ringer är en banbrytande utrustning. Detta beror på att denna helt nya gadget verkar integrera varenda en av de möjliga fritidsaktiviteter som finns tillgängliga nu. Du kan använda det för dig att surfa på nätet, lyssna på musik (fungerar precis som en iPod).

Om du är ny på mobila prylar fritid du måste veta att det finns två metoder för att överföra låtar till din Apple iPhone 5. Den första är att ansluta iPhone till datorn och överföra musik som verkligen är för tillfället sparad i din hårddisk. Och du kan dessutom ladda ner låtar till din iPhone genom att kunna komma åt några betydande bibliotek av musik som kan vara tillgängliga på nätet. Du kommer att använda sig av en dator med hänsyn till båda dessa typer av 2 metoder för att sätta låtar på din i telefonen 5. Till den första tekniken, behöver du en dator för att få ett program som kommer att tillåta dig att kopiera låtar från dina CD-skivor till datorn, och koda det till MP3. En av de mest omtyckta program som kommer gör att s AudioGrabber. Det är lätt att använda och allt du behöver göra är att trycka på en knapp och du kan kopiera en musik-CD-skiva till din bärbara eller stationära dator. Och från en hårddisk är det möjligt att kopiera låtarna till din Apple iPhone.

Det första steget som kan användas för att berika din iPhone 3GS 5 med massor av musik skulle vara att överföra bakgrundsmusiken som är nu på din dator. Detta kan vara en av de snabbaste steg. Kan vara så enkelt att göra är att använda en programvara som heter ripper, det är säkert kompetent att reproducera dina låtar från skivan på en betydligt högre ränta än den vanliga CD-uppspelning, innebär detta att beroende din du CD-ROM-enhet takt kommer du att kunna kopiera en ljud-CD hela 5-10 minuter.

En av flera svåraste tekniker för att få musik till din iPhone5 är genom att få en tillförlitlig helt fri musik förvärva källa. Som ett exempel, om du ska använda P2P programvara som du kan få konstaterat och sätta in på samma gång ett antal spyware och adware, som framkallar skador på din personliga dator.

annat sätt har du möjlighet att ladda ner låtar lagligt är den programvara som tillhandahålls av Apple: i-tunes. Denna låtar nedladdning programvara kan du skaffa musik från internet, men du måste betala för varje låt som du laddar ner.

Skulle du ha turen att mycket äger en iPhone 5, det är bara om garanterat att en av de 1: a saker du vill veta när du fått det är hur man sätter en bit av musik på den. Det är verkligen ett giltigt problem, så vad kan vara coolare än att ha all din musik och flicks på ett ställe, inte att förglömma en internetuppkoppling. Kolla in resten av den här artikeln för att avgöra exakt hur man har musiken till Iphone modell 5. p Det är allmänt konsumeras som en given genom att köpa något Apple mackintosh bärbart fritids-system, det finns 2 sätt att få ljud på det-det ursprungliga väsen från en befintlig CD-skivor eller Ny musik, och nästa är att hämta dessa människor från internet . Det är faktiskt lite bättre att få musik från DVD-skivor i den här punkten, eftersom den inte behöver någon form av anslutning till Internet etc.

Allt du bör göra är att få ett antal "rippning" programvara för att titta på musik från CD och lagra tanken på din bärbara eller stationära dator (du kan få gratis rippning programvara helt enkelt, bara Google ut) . Det är en grundläggande process, och en gång gjort, kommer I-tunes glatt överföra musiken aktiviteten på iPhone 3GS. Det är inte en tuff process, och ganska snabbt också eftersom moderna rippers är mycket snabbare än de gamla.

Förvärva musik från Internet är lite svårare, men det är ändå ganska enkelt. Det självklara sättet, och hur används av de flesta människor är att bara ansluta egen dator mot internet och använda iTunes programvaran för att få och ladda ner vad låtarna tar deras fantasi. Det är då möjligt att kunna "synka" programvaran tillsammans med din iPhone eller kanske Ipod, och den kommer att uppdateras med vad nya nerladdningar har anlänt. Detta är i grunden den erbjudna sättet att genomföra det, även om effektiv den är oftast dyra.

mycket mer kostnadseffektivt föreställning är att prova en av de nyare webbplatser nedladdning Internet som stiger. Det verkar som att Apple mackintosh inte längre stödja monopol på kan vara, eftersom det finns många webbplatser som förekommer som erbjuder en person nedladdningar livstid musik från en en off schablonbelopp, i huvudsak något som $ 50. Det tar inte ett geni för att räkna ut den plats som det bästa värdet kommer att bli!

Du bör nu ha en mycket bättre kunskap om det bästa sättet att sätta musik på din I telefon 5. Det finns några olika alternativ för dina behov, och liknar de flesta saker i vardagen, kommer varje metod passar olika människor. Det som är bra att göra är att faktiskt upp din personliga tankar om vilken metod som känns mycket bättre för dig. Alla de bästa!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar