onsdag 8 maj 2013

Instruktioner för att jailbreaka iPhone - Teknik - Mobiltelefoner


Apple-enheter är verkligen mycket populär i världen, speciellt iPhone som är i mer efterfrågan. Folk köper iPhone, att veta att vissa program inte är godkända av dem.

att få dessa godkända applikationer människor jailbreaka sin enhet för att få nytta av alla program som inte ens tillhandahålls av App Store. Om du vill jailbreaka iPhone då den här artikeln kommer säkert att hjälpa dig mycket.

Här är några iPhone Jailbreak instruktioner som du bör lära sig och bekanta sig med:

1st instruktion - Du måste ladda ner detta verktyg som är väl känd och pålitlig och effektiv nog att jailbreaka din iPhone. Första instruktionen har något att göra med unlock och jailbreak lösning. När du har bestämt ett program sedan ditt nästa steg blir att köpa den. När du har köpt en programvara som du kommer att omdirigeras till ladda den sidan eller kanske de kommer att skicka en nedladdningslänk till din e-postadress.

2nd instruktion - Nu är din nästa steg blir att köra eller att starta jailbreak nedladdade lösningen. Det innebär att starta installationen av det jailbreaking verktyg som du har köpt på nätet. Under installationen kommer du att se några instruktioner eller riktlinjer. Se till att du följer dem ordentligt.

3rd instruktion - Efter alla dessa processer, kommer det bett dig att installera Cydia på din iPhone. Vet du varför Cydia program är så speciell och viktig? Eftersom detta program kommer du att kunna ladda ner alla dessa program som begränsas av Apple. Och viktigaste användningen av Cydia är att det ger dig möjlighet att komma till tredje part. Det är bara möjligt om du väljer "Install Cydia" alternativet under processen för installationen. 4th instruktion - Den sista och sista steget i iPhone jailbreak är att följa de återstående anvisningarna. Se till att du läser alla anvisningar ordentligt och följa dem en efter en. Vet du att du inte behöver vänta alltför länge för jailbreaking processen att slutföra. När din iPhone automatiskt starta och starta om, betyder det enheten är jailbreakad.

Följ rätt instruktioner iPhone Jailbreak Via ett starkt rekommenderat Jailbreak Software

Om du vill ha framgångsrika jailbreak måste du hämta bara att verktyg eller mjukvara som rekommenderas. Ett verktyg måste vara lätt att ladda ner, lätt att installera och måste vara bot för billigt och för dyrt. Om du inte är säker på om jailbreak processen kan du ta hjälp av en återförsäljare som han kan guida dig bättre än andra. p Det är viktigt att veta att jailbreak upphäver garantin på din iPhone. Men oroa dig inte. Du kan få tillbaka det genom att återställa fabriksinställningarna. Kom ihåg att Apple inte kommer att ta ansvar om något går fel under jailbreaking processen eftersom det inte stöds av Apple. Många människor är fascinerade av Apple-enheter, men fortfarande användarna inte är nöjda med vissa program som tillhandahålls av Apple.

Användarna vill lägga tusentals applikationer i sin iPhone så de började att jailbreaka sin enhet. Med jailbreak kan du ladda ner program som-videos från you tube, spel, bakgrunder och fantastiska teman som gör din iPhone mer attraktiv och intressant. Så, är du redo att jailbreaka din enhet?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar