lördag 18 maj 2013

Iphone Update-Jailbreak och Lås för iPhone 4S-4-3GS iOS 5.0.1 - 5 är nu tillgänglig online - Teknik


Apple har släppt iPhone 4S & offentliga versionen av iOS 5. De flesta av er har köpt iPhone 4S på grund av sin fantastiska Siri funktion & de flesta av er uppdaterar sin iPhone 4/3GS, iPod 4G/3G Touch, iPad 2/1 till iOS 5 firmware. Om du letar efter Lås och lösgående Jailbreak IPhone 4 iOS 5, sedan den goda nyheten är att det finns en jailbreak verktyg tillgängliga för lösgående Jailbreak iOS 5 på IPhone 4 vid namn FastRa1n.

Nya iOS 5 untethered jailbreak och låsa upp IPhone 4 tillgängliga-Vad är den nuvarande situationen? Den välkända iPhone verktyg FastRa1n har uppdaterats och killen bakom låsa och untethered jailbreak IPhone 4 iOS 5 jailbreaks har meddelat om en av de större bitar av nyheter. iOS 5 untethered jailbreak IPhone 4 har släppts av namnet på FastRa1n.

BestUnlockiPhone Team har bekräftat att låsa och untethered jailbreak för IPhone 4 iOS 5 är täckt med framgång i FastRa1n. Så unlockers nu utför sina tester och modifiering på iOS 5 och de släppte FastRa1n låsa och untethered jailbreak för IPhone 4 iOS 5. Just, fann de untethered inte en ny jailbreaks. Så BestUnlockiPhone laget har gått samman detta jailbreak på FastRa1n att få iOS 5 untethered jailbreak på din iPhone 4S, 4, 3GS, iPod touch 4G, 3G, iPad 2 och 1. p Det har rapporterats att untethered jailbreaka IPhone 4 iOS 5 har släppts med den slutgiltiga versionen av iOS 5 firmware.It har endast untethered jailbreak lösning med hjälp FastRa1n med unlock och untethered iOS 5 jailbreak för IPhone 4. BestUnlockiPhone var mans som skapade untethered iOS 4.3.1/4.3.2/4.3.3 jailbreak och nu har äntligen släppt iOS 5 jailbreak och låsa upp IPhone 4.

kanske största fördelen som driver iPhone-användare att jailbreaka iPhone, är tanken på att kunna ladda ner fler applikationer gratis. Apples App Store kan ladda upp till $ 12,99 för vissa apps och många iPhone-användare lockas till tanken på att få samma app för gratis. Detta är möjligt eftersom fri programvara för att jailbreaka iPhone kommer att installera en tredje part app som heter Cydia. Jailbreak app Cydia har sin egen version av App Store, men alla Jailbreak nedladdningar är helt gratis. Förvaret har också begränsat iPhone apps som inte är tillåtna i den ursprungliga App Store för olika anledningar. Den största anledningen till att dessa typer av program är inte tillgängliga i programmet Apple Store är att de kräver att användaren första jailbreak och låsa upp iPhone för att fungera. Detta är det enda sättet att uppnå fria apps Jailbreak iphone. Den mest populära av dessa appar är iphone tjudra program som förvandlar din jailbreakad iPhone SIM-kortet i en trådlös router-system. Detta kan spara användarna hundratals dollar per år som för närvarande betalar stora pengar varje månad för tillgång till internet.

Fortfarande Apple försöker göra jailbreaking jobbigt genom att avaktivera din jailbreak när du uppgraderar ditt operativsystem i iTunes. Men att olägenhet inte har stoppat miljontals ägare från att fortsätta att dra full nytta av BestUnlockiPhone mjukvarulösningar.

jailbreaking är en säker och reversibel process när du använder den programvara som vid BestUnlockiPhone. Bara du vet om du någonsin behöver garantiservice som enheten någonsin var jailbreakad efter återställning till fabriksinställningar.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar