onsdag 8 maj 2013

Allt om jailbreaking samt Upplåsning - Business


Vad är jailbreaking?

Geek Definition:

jailbreaking är en rutin genom vilken iPhone firmware är muterad att medge osignerad formel som ska köras för att gynna ingången till filer som Apple inte skulle rutinmässigt låter vi åt.

Mindre Geeky Definition:

jailbreaking tillägger unaccepted fokusera installatörer till din iPhone som Cydia eller Icy som låter vi hämta de flesta 3: e parts applikationer som tidigare fattats av en App Store.

Är jailbreaking Legal?

en enda anger det var otvetydigt dunkelt om antingen eller inte jailbreaking din iPhone är tillåtet eller inte. De flesta iPhone-ägare anser som ges vi äger en iPhone, ska vi vara medel för att göra vad vi vill med den. Samt att det är precis vad en US Copyright Bureau härskade på jailbreaking en iPhone eller andra alternativa mobila enheter - vilket jailbreaking din iPhone är strikt juridiskt .

Varför jailbreaka din iPhone

jailbreaking gör vi en fritid för att genomföra program som har varit inte är tillgängliga i en Apple iStore eller godkänts av Apple. De flesta av dessa ansökningar har helt en bit av intensitet men aldrig kommer att få det till en App Store på grund av Apples svåra restriktioner.

Du skulle vilja att jailbreaka din iPhone för en följande:

* Installera 3rd firande ansökningar övergivits av Apple för diverse skäl (dvs. nakenhet)

* Videoinspelning (numera tillgänglig på en iPhone 3GS)

* Byta ett uppträdande samt känna genom att installera rätt grafik samt teman

* Gratis tjudra

* Få entré till brista App Store apps för giveaway (ej tillåtet enligt mig, men fortfarande värde att notera)

* Bli möjlighet att rensa din iPhone

Varför inte jailbreaka din iPhone p Det är otvetydigt oftast ett enda nackdelen med att jailbreaking din iPhone. Apple rynkar pannan på dem som jailbreaka en iPhone liksom givet att de inte har en ledning för att diskutera det vi inte att jailbreaka, de har en energi att tömma din garanti. Det är inte entydigt ett klagomål som vi regelbundet kan återuppliva din iPhone till en byrå inställningar kring iTunes. Om vi ​​går den här banan när vi har problem med din iPhone kommer att skydda som Apple aldrig kommer att veta vilken din iPhone var jailbreakad under en liten punkt.

ett förflutet, var jailbreak metoder inte lika diskutabelt eftersom de har varit närvarande samt skulle sällan snurra din iPhone i en iBrick (aka en dyr pappersvikt). Jailbreak metoder har varit direkt entydigt snabbt liksom jag har ändå att lyssna om någon bricking deras jailbreaking iPhone samtidigt. I alternativa ord, är jailbreaking skyddas liksom vi förmodligen har noll att vara oroliga.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar