torsdag 9 maj 2013

iPhone 4S har varit en stor sensation på marknaden sedan dess tillkännagivande i denna Oktober - Teknik


Iphone 4s har varit en stor sensation på marknaden sedan dess tillkännagivande i denna oktober. Men den viktigaste frågan som många människor frågar efter att de har köpt där iPhone är hur man låsa upp sin iPhone. Många människor innan du köper en ny iphone söka efter sin jailbreak. Så vanligaste frågan som många undrar är "Vad är en jailbreak?"

I enkla termer jailbreaking är processen att ta bort de begränsningar som företaget dvs äpple på användningen av dess produkter, dvs Iphone. Jailbreaking tillåter användare att gainroot accessto operativsystemet, så iOS användare att hämta fler program, tillägg och teman som inte är tillgängliga genom officialApple App Store. Ett av de viktigaste skälen för jailbreaking är att utöka funktionerna i iPhone, vilket har begränsats till en omfattning av Apple. När du jailbreaka din telefon, bryter du de gränser som Apple har placerats på din telefon ... Det finns inofficiella apps för nästan vad som helst.

Jailbreaking din iPhone erbjuder många fördelar och fördelar jämfört den låsta iPhone.There är oftast flera sätt att jailbreaka beroende exakt när en ny version av iOS släpps, när en ny exploit hittas, och när nya Jailbreaks släpps. Vissa är en knapp lätt, andra kommandoraden komplicerat. Den senaste av dessa är iOS 4.3.3 (AT & T / GSM) Jailbreak (untethered) & iOS 4.2.6 (Verizon) Jailbreak (untethered. jailbreak program du använder kommer att installera Cydia, en inofficiell app installatör, på telefonen. Cydia öppnar upp telefonen för nya möjligheter en jailbreak ger användarna åtkomst till program Apple kan ha avvisats via Cydia. På iPhone kan du använda SSH metod eller använder iPhone Explorer. jailbreaking tillåter anpassning i sin kärna mening. Fantastiska tweaks, addicting spel, praktiska appar , kan du få alla dessa och så mycket mer.

Likaså finns det att låsa upp iPhone. Det huvudsakliga problemet med Iphone 4s är att den kommer med en specifik cell bärare nd det kan endast användas med det nätet som det har köpt. Ingen annan GSM bärare kan användas. Därför låsa upp iPhone är nödvändig. Låsa upp din iPhone kan du använda den på alla GSM-bärare. När du låser upp din telefon kommer du att ta bort nätverket blocket på din telefon. Låsa upp din telefon är mycket enkelt. Om du redan har jailbreakad telefonen, så du kan fortsätta att låsa upp det.

njuta Därav de breda applikationer som finns på iPhone med hjälp av enkla verktyg som kallas Låsa upp och jailbreaking.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar