måndag 6 maj 2013

iPhone 3G Köpguide - Australien - Teknik


Australian iPhone Köpguide

Iphone är den senaste och mest fulländade versionen från Apple. Den kombinerar alla funktioner i en mobiltelefon, en PDA och en Ipod i en bekväm package.The Iphone kommer i 8GB iPhone och 16GB modeller iPhone och har ett utbud av integrerade funktioner, t.ex. en MP3-spelare, en webbläsare och en kontakt hanteringsprogram, alla kontrolleras av en revolutionerande pekskärm systemet.

Textmeddelanden: p Det är lätt att hålla reda på alla dina texter, som iPhone kan visa alla tidigare meddelanden i klartext-format. Det är helt integrerat med webbläsaren och dina kontaktlistor, så telefonsamtal kan göras och webbplatser ses med en enda knapptryckning.

Telefonsamtal:

Använda adressboken för enkel åtkomst till telefonnummer och annan kontaktinformation. Den visuella displayen gör det enkelt att ta ringa konferenssamtal eller använd HOLD-funktionen.

Webbläsare:

Iphone har en dedikerad version av Safari för mobil surfning, och går precis som alla andra PC eller Mac webbläsare, med funktioner såsom e-post och bokmärken som standard. Utöver detta stöder Safari förinstallerade funktioner såsom GoogleMaps, levande aktiekurser, samt en Youtube ström, allt på startskärmen på din iPod. Iphone har även möjlighet att köra flera webbläsarfönster på once.The e funktion Iphone framgångsrikt stöder Gmail och Yahoo, samt alla web-baserad e-post, till exempel Hotmail. Denna e är också integrerad med andra funktioner som möjliggör synkronisering av information med bara en knapptryckning.

Googlemaps:

Googlemaps är en av de mest användbara verktyg som finns på Iphone. Iphone kan hjälpa dig att hitta vad du söker, vädret det vara en adress eller en plats, till exempel en restaurang eller kollektivtrafik. GoogleMaps har också en vägbeskrivning funktion som beskriver en sväng för sväng på väg till någon plats, och har även indikationer på vikten av trafiken längs vägen.

Youtube:

Youtube har några av de mest populära och ursprungliga innehållet på internet, och nu kan du strömma den trådlöst direkt till din iPhone. Med YouTube-programmet på startskärmen, kan du visa skisserat innehåll, de mest populära video eller bokmärke din egen favorit innehåll. Du kan även använda adressboken för att skicka filmer till vänner och familj.

Ipod och Filmer:

Iphone är den mest avancerade Ipod skapas. Införandet av en widescreen möjliggör hög upplösning visning av filmer, baljor och musikvideor. Iphone behåller alla funktioner som tidigare Ipods, vilket media som ska sorteras efter artist, titel, genre etc. Dock är media som nu kontrolleras via pekskärmen, för att lätt jon och kontroll över ditt media.The tillägg av ett nytt headset utrustat med en fjärrkontroll och mikrofon tillåter användare att enkelt ta telefonsamtal, utan att avbryta sin lyssnarupplevelse.

Kamera:

Iphone är utrustad med en 2megapixel kamera, och dessutom har förmågan att synkronisera bilder från valfri PC eller Mac via USB-anslutningen. Bilder kan enkelt hanteras genom den integrerade Album-funktionen. Bilder kan tilldelas kontakter, användas som bakgrundsbild eller mailas.

inställningar: p Det finns många sätt att konfigurera och anpassa din Iphone, inklusive möjliggöra Airplane mode, justera bakgrund eller importera en ringsignal.

Iphone är en bra telefon, den mest avancerade Ipod, och ett bra sätt att komma åt Internet från din ficka. Låt getPrice hittar du den billigaste Iphone idag!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar