lördag 4 maj 2013

iPhone 5 bekräftade i vitt - Teknik - Mobiltelefoner


Apple verkligen gillar när det finns en hel del hype kring lanseringen av deras senaste produkt - och med goda skäl, eftersom hype lika spänning som motsvarar mer pressen som motsvarar mer försäljning

Och ryktesspridning har mala upp nuggets av information om iPhone 5 från så tidigt som dec 2010, så vi har gott om juice för att hålla oss intresserade!

Men Apple är ökända för att vara en tätt kör fartyg, med officiell information ganska mycket låst tills lanseringsdagen - Gud hjälpa någon anställd att bryta nyheter innan lansering! (Den enda avvikelse är att incidenten där iPhone 4 var förlorad i en bar innan dess lansering 2010 ...)

Så, även om vi har rykten läskigheter att hålla oss dregla, nästan ingen av dem bekräftade ... tills nu Nej, inte av dem på Camp Cupertino (Apples HQ) - men källan är nästan lika tillförlitlig. Vodafone har läckt lite information om iPhone 5 ut på webben, snabbt snappas upp av AppleInsider, och anses vara nästan lika officiellt som du kan få!

Nästan-officiell info

Vodafones publicerar tidigt allt men bekräftar att iPhone 5 kommer att finnas tillgänglig i svart och vitt, och i 16GB och 32GB modeller -. inte förvånande med tanke på tidigare iPhone och iPad lanserar följer samma mönster

Ändå är någon iPhone 5 nyheter bra iPhone nyheter! Och vad skulle vara ännu mer välkommet är att ta reda när vi kan få tag på en!

läckan hittades på Vodafones Sure Signal sida. Sure Signal är en produkt som gör att du kan öka din mobil signal hemma genom att rota igenom din Wi-Fi-router. Sidan tydligt visade att Sure Signal router skulle vara kompatibel med iPhone 5 16GB, iPhone 5 32GB, iPhone 5 Vit 16GB och iPhone 5 32GB - så att vi kan förvänta oss den fullständiga uppsättningen från Apple när iPhone 5 lanseras någon gång snart! Även om vi inte vet varför Vodafone måste göra det tydligt att båda färgerna är kompatibla - säkert den enda skillnaden mellan dem kommer att vara den färg ?!

Som sagt, vi uppskattar nyheterna, så tack Vodafone! De naturligtvis snabbt bort den felande information från deras sida, men eftersom näten brukar ha förhandsinformation om telefonen startar, räkna vi att det är ett ganska säkert kort att säga att iPhone kommer att lanseras i alla dessa varianter.

Läs senaste Vodafone och Orange iPhone 5 rykten cirkulerar på nätet så att du kan hålla dig informerad om de senaste iPhone detaljerna!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar