fredag 17 maj 2013

iPhone Försäkring Rubriker: Apple iPhone 4S, en hotcake I Storbritannien - Teknik - Prylar och Gizmos


Apples Apple Iphone 4s tar Storbritannien med överraskning. Med varje ny Apple iPhone version lanseras över hela världen, förväntar sig alla att ta reda på något helt nytt. De vill uppleva bra saker de aldrig hade upplevt tidigare. I händelse av att de har en äldre Apple iPhone med dem idag, människor vill idag att avslöja om Iphone 4s lätt kan ut-bäst sina äldre syskon. Sammantaget är det Apple Iphone 4s en stor uppgradering till den extremt hyllade Apple IPhone 4. Det finns flera färska nyheter från det.

Om att ha Iphone 4s är det som du har i åtanke, är det fyllt med anmärkningsvärda specifikationer, både i hårdvara såväl som mjukvara. Från och med den hårda tyger, ändrar Apple Iphone 4s de ihållande problem som hemsöker tidigare Apple iPhone-versioner. Batteriets livslängd hade utformat en stor sväva av förbättring. Till skillnad från tidigare batteri versioner, uthärdar batteriets livslängd längre tid med 50% på en laddning. Drop samtal eller "döda" samtal har övervunnits med hjälp av ett dubbelt antennsystem som kan växla mellan två cellulära signaler samtidigt hålla jämn kvalitet telefonsamtal. Foto och video funktioner nästan alla fick ett stort lyft tack vare 8 MP dubbla digitalkamera samt 1080p HD optik video.

Iphone 4s har en inbyggd privat assistent programvara kallad Siri, som är röstaktiverad och det är extremt kunna leverera meddelanden, e-post, öppna program. Med hjälp av en mycket enkel kommando, kan Siri hjälpa även dig att leta efter närmaste restaurang, motell, sjukhus och andra platser av intresse. Ändå, utan ett avancerat operativsystem, kan Siri visar inte sitt riktiga värde. Det är därför det finns en iOS 5. IOS 5 inte bara stöder Siri, Iphone 4s kunder nu kan njuta av gratis samtal på grund av iMessage. Denna chattprogram skickar automatiskt meddelanden över det trådlösa nätverket, alltså varje meddelande som du enkelt skickar är gratis.

Apple Iphone 4s misslyckas aldrig att imponera. Det bygger nu en stor inverkan på livsstil hos sina konsumenter. Det är därför en sådan förstklassig mobiltelefon är väl älskad av sina ägare. Det är av denna anledning som de olika iPhone-försäkringar i Storbritannien är på tillväxt. Livet är fyllt med oförutsägbara dock förödande scenarier som kan bröt ut när som helst.

Att inte beredd kan innebära oacceptabla ekonomiska konsekvenser. Men om du har en iPhone försäkring tillsammans med dig, kan detta ge dig de verktyg som behövs för skona sig själv från de svårigheter som stöld, otillåten telefonsamtal användning, oavsiktlig och flytande skador kan medföra.

Vidare i fall när du är utanför Storbritannien, med en helt omfattande iPhone försäkring täcker alla iPhone-modell, både inom och utanför Storbritannien, från några olyckliga situationer. Det ger även varje försäkringstagare möjlighet att förlänga dessa anmärkningsvärda tjänster via en förlängd garanti täcker ryttare. Sådant skydd är svår att motstå. Det är därför tillrådligt att få en för din Apple iPhone alltför helst soon.An otrolig webbplats för att få rimlig men omfattande iPhone försäkring är

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar