lördag 25 maj 2013

Top Prylar Allt för din Benjamin (eller mindre!) - Teknik


p Om du letar efter några bra julklappar utan att bryta banken, kommer dessa top tech prylar inte bara ge dig de bästa erbjudandena, men kommer säkert att ge dina nära och kära för att få en glad, god jul. För en $ 100 eller ännu mindre, ta dessa hetaste teknikerna och sprida glädje runt.

1. iPhone Battery Case

För så lite som $ 35, en iPhone batteri case från UNU får din 3G, 4 och 4s iPhones omfattas och skyddas i en elegant och trendig sätt. Det är ytsträva gör det lätt att plocka upp och bära vart du än går. Här ligger också i dess 1700 mAh stora volymer batteri som kan förlänga din iPhone gångtid medan dess LED-indikatorer berätta när det är dags att ansluta laddaren. En valuta för pengarna, kan denna gadget pågå upp till 500 laddningen.

2. Clip Zip p Om du vill ha ett värde för pengarna Clip Zip har Sansa det billigaste men mycket tålig linje. Till salu för endast $ 50, ståtar detta klipp zip modell av 1,1 tums färg skärm med grafiskt användargränssnitt. Dess 4 gigabyte utrymme är utbyggbart med det minneskort. En allt-för-en gadget, är Sanza Clip Zip komplett med stoppur, FM-radio, inspelare och mikrofon.

3. Hörlurar

Även om det finns billigare hörlurar runt, förbleknar alla av dem jämfört med Klipsch image S4 Headphone. För $ 79, ståtar den med funktioner som du normalt inte ser från massmarknaden hörlurar. Den har en utmärkt buller knoppar isolering örat och top-of-the-line bas för bästa ljudkvalitet, så att du helt sjunka i din egen värld av musik. Den kommer inte med en snygg organisation fall, dock, men om du vill att det ser trendigare kan du handla för en.

4. e-läsare

Nook säljer den bästa e-läsare och bäst-för-mindre modellen är enkel beröring, som säljer för endast $ 99. Den kan läsa upp till 2,5 miljoner böcker via WiFi, plus att du kommer inte bli distraherad eftersom den inte har några inbyggda i annonser eller sidofält. Dess längre batteritid kompletteras av dess förmåga att låna böcker från alla bibliotek. Hastigt grepp här för en bokmal!

5. Apple TV

för hemunderhållning under $ 100, är ​​Apple TV ett måste. Denna high-end gadget ger dig digital streaming på nätet, genom sin tillgång med iTunes och Netflix och även med din dator för dina låtar och filmer. Åtkomst allt du har i ditt iTunes görs praktiskt med iCloud och PhotoSync.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar