torsdag 23 maj 2013

Den iPhone 4 Vit presenterar nya multi-tasking kapacitet - Teknik - Mobiltelefoner


IPhone 4 Vit erbjuder nya multi-tasking kapacitet så att användaren kan nu använda mer än en app när som helst, inklusive nedladdade tredje part apps. Det har också mappar för att organisera apps till önskade grupper med automatisk namngivning baserat på kategori.

Telefonen har bra kontakter lista med alla kontaktuppgifter i kombination med en bild och ger en FaceTime alternativ för någon annan användare, vilket möjliggör en omedelbar videosamtal för att starta när utnyttjas en gång. Textmeddelanden görs enkelt med en sammansatt, konversation som textredigerare där användaren kan enkelt bifoga en bild eller video som helst att automatiskt skicka som MMS.

IPhone 4 White har en 5 megapixel kamera för videoinspelning i HD på upp till 30 bilder per sekund med ljud och 720 pixlars upplösning. De filmer som med allt kan sedan ses tillbaka genom den fantastiska Retina-skärmen, som är en stor 3,5 tums widescreen-skärm som erbjuder en svindlande 326 pixel per tum upplösning. Handenheten har också fingeravtryck fettavvisande beläggning på teckensnitt och tillbaka också.

Handenheten har många bra nya funktioner som ingår i iOS 4 operativsystem, inklusive iBooks som erbjuder över tio tusen böcker för nedladdning av användaren och en riktigt fullt HTML rendering webbläsare till Safari bläddra han webbsida genom sidan med bokmärken och visuell historia också. Bilder och videor apps ger också en kran tillgång till bilder och videoklipp respektive, som alla kan ses antingen i stående eller liggande helt enkelt genom att stänga av enheten runt utnyttja Accelerometer integreras för automatisk orientering förändras.

Telefonen har fortfarande smarta på skärmtangentbord som möjliggör snabb och korrekt skrivande genom textigenkänningsordbok, och nu erbjuder många olika språk också. App Store är integrerad för att erbjuda över hundratusen fler applikationer till användaren från spel till användbara referenspunkter apps, varav många är gratis. Apps kan nu ordnas i mappar genom att helt enkelt dra ikonerna tillsammans, och mappen namnges automatiskt. Samtidigt iTunes Store erbjuder användaren ändlös musik, filmer och underhållning direkt till sin telefon också.

IPhone 4 White erbjuder en fantastisk telefon med en fantastisk design och kraftfull A4-processor och lång batteritid för att stödja de nya multi-tasking kapacitet och de många apps som finns tillgängliga att ladda ner och använda, men erbjuder också en kraftfull kamera och sekundär kamera för videosamtal.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar