torsdag 23 maj 2013

Ser bra presterar bättre Den nya iPhone - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 har blivit ganska populär bland konsumenterna inom några veckor efter release. Den helt nya IPhone 4 kommer packad med ett antal avancerade funktioner, inklusive Apple Store 215.000 plus apps. Enheten kör Apples OS 4 operativsystem möjliggör multitasking funktioner för användarna.

gadget kommer i ett mycket elegant, stilfull och elegant hölje och utformningen av denna mobiltelefon är verkligen imponerande. Den IPhone 4 antennen är konstruerad för att vara 4 gånger starkare än stål och levereras tillsammans med en rostfri band som låter för extra tunn och styv konstruktion. Tillsammans med rostfritt stålband, är fram-och baksidan av telefonen görs med engineered aluminosilcate glas. Detta är en speciell typ av glas som används i höghastighetståg och helikoptrar och är utformad för att vara 20 gånger styvare och 30 gånger starkare än plast. Allt detta gör gadget extremt tufft och tåligt och samtidigt ger snyggt utseende och finish.

En mycket unik funktion i IPhone 4 är dess Retina display. Retina display-funktionen ger mycket tydliga och skarpa bilder på sin 3,5 tums bildskärm med en upplösning på 960 x 640 pixlar. Tekniskt sett är detta pixel styrka mycket högre än vad ett mänskligt öga kan uppfatta på ett avstånd av cirka tio inches. Detta innebär att enheten är så bra och så tydlig som ett elektroniskt tryckt bok. Denna högteknologiska funktionen inte bara producerar kristallklara bilder men även text och grafik visas på en mycket sammanhängande och smidigt sätt som gör dem lätta att se och läsa. Dessutom kommer denna näthinnan displayen innehåller LED-bakbelysning med fjärrkontroll ljussensorer som automatiskt justerar telefonens belysning per bekvämligheten för användaren. Detta är mycket användbart för att bevara batteriets livslängd.

Telefonen ger dig också en ultimata webb-webbupplevelse och kommer med flera anslutningsmöjligheter för trådbundna och trådlösa anslutningar mellan kompatibla enheter. Dessa inkluderar Wi-Fi, 3G, GPS och Bluetooth som gör anslutningar av användaren med den virtuella världen mycket bekvämt oavsett var. Detta oerhört imponerande och högteknologiska telefon kan köpas under olika telefon planer erbjuds av återförsäljare. Baserat på de behov och önskemål, kan man välja betala månadsvis IPhone 4 erbjudanden tillgängliga tillsammans med ett brett utbud av gratis gåvor eller billiga pay as you go planer. En sak är säker, betala månadsvis eller pay as you go, är telefonen en stor hit med sina avancerade funktioner och snyggt utseende.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar