torsdag 16 maj 2013

Nya iPhone, iPad och Android-appar för december 2011 - Teknik - Mobiltelefoner


2011 var ett fantastiskt år för appar. Både Android Market och Apples App Store växte exponentiellt och användare nu har så många val att det är svårt att sortera dem alla ut. December var en särskilt stor månader för appar som publicister revved upp för konsumenterna att packa nya enheter under semesterperioden. Julen är den största app-nedladdning dag på året för många förlag. Från empiriska observationer, startade förlag ramp upp några dagar innan semestern med 22 december är en av de största dagarna på året fo App Store, med bokstavligen tusentals publicerade appar. Vad var nytt och spännande i den sista månaden av 2011? Kolla in våra val below.After flera månaders sätta app uppdateringar i kolumnen, har vi märkt en trend: ungefär en tredjedel av dina program kommer att utfärdas uppdateringar på en viss månad. Se den populära updates i slutet av column.The listan, som alltid, är lite subjektiv så låt oss veta i kommentarerna om vi missat en app eller du har hittat något som du inte kan leva without.A ord från vår Sponsor: Zoho CRM erbjuder ett komplett kund livscykel nätet förvaltningstjänst. Zoho CRM hjälper dig att hantera din försäljning, marknadsföring och samspel kund nätet. Automation, anpassning, integration och samverkan gör att du kan utveckla din verksamhet och har en 360-graders vy av ditt företag. Kom igång med 3 användare gratis annons drivs av BTBucketsCROSS-PLATTFORM APPSQuickOffice Pro ($ 14,99 - iOS, Android)! QuickOffice Pro är ett mobilt kontor lösning för näringsidkare på språng. Alla som behöver QuickOffice förmodligen redan har den fria versionen men den pro versionen lägger mycket mer kapacitet till appen, såsom nya SmartTouch kapacitet för enkel redigering och en helt ny PowerPoint-editor för när du behöver ändra din presentation i sista minuten. Priset är lite rejäl, men tänk om du skulle sätta detta på din dator? $ 15 verkar vara en stjäla. Appen har uppdaterats med ny funktionalitet i december för både iOS och Android.

Google Currents - (Free - iOS, Android) Watchout blädderblock, Zite, News360, Pulse ... egentligen, någon av dina favoritprogram nyhetsläsare. Google har kommit in i spelet och matar Google News i denna nya mobila användargränssnitt som ger läsaren en helt ny dynamik när du checkar ut de senaste Google Nyheter rubriker. Till skillnad från andra Google-program som gjorts för iOS, iPhone och iPad versionerna fungerar väl och ger användaren ett dynamiskt gränssnitt för påläggs de bästa historierna i dag i en mängd olika ämnen.

Beaver hämnd - ($ 0,99 - iOS, Android) Twisted Games ger oss denna bäver ... och han är förbannad. Skogshuggare har invaderat hans hem och nu är han ute efter hämnd. Denna Angry Birds-klon ger en ny innebörd till lanseringen rasande djurlivet.

Skyscanner: Alla flyg - (Fri - iOS, Android) En ny post till världen hitta billiga flyg snabbt. Med Skyscanner kan användarna söka efter flygningar över 600 budget och reguljära flygbolag med över 700.000 rutter. Finns på 28 språk och helt oberoende av någon bärare eller sökmotor. Om du hittar Kajak eller Hipmunk inte att passa, ta Skyscanner.

IOSFlipboard För iPhone - (Free, iPhone) Sex månader efter det att berätta att det var att arbeta på en iPhone app, blädderblock slutligen levereras i december. Det är allt du har kommit att förvänta sig från iPhone versionen, bara bantats för din iPhone. Om du inte har gjort det ännu, ta tag i en av de bästa och mest innovativa läsare där ute för din iPhone.

Wolfram Ord Reference App - (0,99 dollar, iPhone / iPad) Du trodde att Wolfram Alpha var bara för mathgeeks kör algoritmer via sökmotorer? Tänk igen. Den Wolfram Ord app är inte bara en ordbok, är det en tesaurus, lär uttal finner betygen för ordet i ordlekar, historiska korsord ledtrådar, översätter det till morsekod och punktskrift och mer. Wolfram tar språket till nästa nivå.

Final Fantasy III - ($ 16,99, iPad) En av de största sakerna den nya mobila revolutionen är frisättningen av favorit gamla tv-spel till de nya mobila plattformar. Final Fantasy III för iPad är ett bra exempel på detta. Det är dyrt för en iPad spel men de som älskar Final Fantasy kommer att finna det väl värt det för att kunna få spelet överallt de går. Det fungerar bäst på en iPad 2 uppgraderas till iOS version 5.0.1.

Michael Jackson: The Experience HD - ($ 4,99, iPad) Dans tillsammans med MJ i denna iPad spel som ger kungen av pop till Apples tablett. Trace former för att få Jackson och hans följe att dansa till några av de mest ikoniska musik som någonsin släppts. Spelet levereras med fyra spår för att starta och sätter Apples i-app inköp på prov med möjlighet att köpa fler låtar när du har bemästrat originalen. Fantastiska HD-grafik som med historiska popmusik och Michael Jackson. Ungefär som Rock Band möter Revenge Tap Tap och med några ursinniga rörelser.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar