tisdag 21 maj 2013

5 bästa iPhone apps för en utekväll - Teknik - Mobiltelefoner


Borta är de dagar av dig och dina vänner sitter runt försöker räkna ut vad du ska göra på en utekväll och var du ska göra det. Från vilken cocktail du ska göra för att börja kvällen på var du ska äta, har iPhone definitivt "en app för det" och här är en snabb genomgång av fem bästa.

1, Skype (gratis) Genom att få Skype-appen på din iPhone kan du ringa och ta gratis samtal mellan dig och dina vänner, låt oss inse det saker kan bli lite dyrt ringer alla dina vänner om var du är på väg och vad du gör och för damerna naturligtvis vad du bär. Men detta sätt du kan spendera alla dina pengar på din utekväll snarare än de oändliga telefonsamtal.

två, Till Cocktail + (1.69) få dig i rätt stämning för en god natt ut du inte kan slå en god cocktail och cocktail + app för iPhone är värd sin vikt i guld, ger detta omsorgsfullt utformade encyklopedi av flytande visdom recept för över 2000 klassiska och moderna cocktails.

3, Urbanspoon (gratis) Shakeup din middag rutin (bokstavligen) och upptäcka nya tabeller i din stad. Ge din iPhone en shake och titta på dessa apps hjulen snurra för att ge en slumpmässig restaurang plockning, komplett med omdömen och röster användare så det finns inga obehagliga överraskningar! Zero in på ditt område att hitta din favoritmat eller en allt viktigare prisklass och om du känner farligt du kan ha ett slumpmässigt urval för alla kategorier.

4, Yelp (gratis) Yelp.com App för iPhone och är kingpin av alla gräsrötter, recensioner och resurser, med 6 miljoner omdömen och växer, är detta över hela USA, Kanada, Storbritannien och Irland. Låt platserna officiella app pekar du på en stor måltid, en topp vattenhål, närmaste bensinstation, eller ens en lokal apotek. Välj en kategori och appen listar närliggande företag rangordnas och granskas av användarna.

5, SitOrSquat (kostnadsfri) När du har haft en för många drinkar och du bara inte kan hålla sig längre den Sitorsquat appen kommer till din undsättning. Databasen för offentliga toaletter styr dig till närmaste porslin oasen, inklusive foton och betyg från ett nätverk av medborgare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar