fredag 3 maj 2013

Åtgärder för att ladda ner musik från iTunes - Entertainment - Filmer


Apple raden av produkter har magiskt medfört en nästan perfekt sammanhållning av innovation och teknik, präglade med den berömda Apple-logotypen. Allt från iPhone till iMac svar på något djupt inom. Den anordning intensiva värld har också en hord av gadget programvara och nedladdning alternativ. Användaren handböcker är en mödosam ansträngning att frossa och man kan flummoxed med många funktionella detaljer i deras nyförvärvade iPhone. När detaljerna är upp du är bra att gå. Din unika konto skapas och iTunes är öppet för webbläsning 24 timmar om dygnet och varje dag i year.The Apple raden av produkter har magiskt medfört en nästan perfekt sammanhållning av innovation och teknik, präglade med den berömda Apple-logotypen. Allt från iPhone till iMac svar på något djupt inom. Den anordning intensiva värld har också en hord av gadget programvara och nedladdning alternativ. Användaren handböcker är en mödosam ansträngning att frossa och man kan flummoxed med många funktionella detaljer i deras nyförvärvade iPhone. Vi är här för att diskutera och kasta med en sådan ofta frågat frågan, "Hur jag laddar ner musik från iTunes?"

via World Wide Web, kan du stöta på många webbportaler tillkalla 'ladda ner mp3 låtar gratis "," Hindi mp3 download', 'Hämta Bollywood mp3 låtar "och" ladda ner låtar gratis ", men iTunes är en annan affär helt och hållet. Så låt oss titta på de steg som kulminerar i låtar som laddas ner på din iPhone.

1. Först och främst måste du gå till iTunes översiktssidan:. / Itunes / overview / för att hämta och installera iTunes spelaren

Du kommer fram till översikten målsida som liknar bilden nedan. Här kan du upptäcka massor av video tutorials om de tjänster iTunes tillhandahåller som innefattar multimedia format såsom musik, video, iPhone apps, podcasts och mycket mer.

2. Nästa du behöver för att klicka på "iTunes gratis nedladdning" länken placerad mot botten kvar i iTunes översikt sidan och följ installationsinstruktionerna från uppsättningen upp assistenten.

3. När iTunes-programmet är färdiginstallerat, välj iTunes Store från menyraden placeras på vänster sida av startsidan.

4. Starten målsida visar många kategorin alternativ iTunes har att erbjuda liknande, nya releaser, musikvideor och mycket mer. Du kan skapa din egen sökning för konstnärer och typer av media med hjälp av sökfältet längst upp till höger på sidan. Skriv bara in namnet på bandet eller artisten du vill söka efter.

5. När sökresultaten häll i Klicka på omslagsbilden bilden och en separat sida visar alla spår för just album i en lista. Du kan förhandsgranska enskilda spår i listan genom att klicka på en låtlista. En 30 andra demo soundbiten av spåret kommer att spelas upp automatiskt. För att köpa någon av de spår du kan klicka på "köp nu" länken till höger om spåren eller klicka på "köp album" på sidan av skivomslag i toppen av samma sida.

6. Detta steg är för de som inte redan registrerats med iTunes, som ska navigeras till ett konto skapas välkomstsida. Härifrån kommer du att ställa in din unika användarkonto. Nästa "klickar fortsätta". Kontot skapas formen är en enkel standard internet användarnamn, e-postadress och lösenord registrering, inget mer. Var noga med att läsa de allmänna villkoren och markera rutan för att godkänna villkoren och klicka på Nästa för att fortsätta.

7. Slutligen frågar betalningsmetod sida du för din betalning preferenser. När detaljerna är upp du är bra att gå. Din unika konto skapas och iTunes är öppet för webbläsning 24 timmar om dygnet och varje dag på året.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar