onsdag 22 maj 2013

10 saker att berätta för dig hur du gör din nya iPhone bättre - Datorer - Hårdvara


Från säkerheten i iPhone för att passa dina behov, att dessa 10 tips börja på rätt sätt med nya iPhone. Här är topp 10 saker du kan göra när du får en iPhone. De är inte bara saker du sould göra, men viktiga saker du bör göra.

1. Ladda batteriet

Din nya iPhone kommer med en delvis laddat Apple laptop batteri. Även om det inte blir det kunde vara fulladdat kan du åtminstone under en tid. Men när batteriet är urladdat, se till att sätta det genom en full laddning.

inte att göra partiella avgifter, se till att tömma batteriet helt en gång i en stund och se till att dra ur laddaren när den är laddad. Alltför ofta partiella laddningar, iPhone batteri juice ganska snabbt rinna.

2. Konfigurera iTunes Store-konto

Utan dessa program på iPhone bara lite bättre än många smartphones på marknaden. IPhone Apps för iPhone gör enheten bättre. Du behöver ett konto i iTunes Store för att hämta applicationsfor din iPhone. Lär dig hur du skapar ett iTunes Store-konto. Detta är en gratis, men behålla ditt registrerade kreditkort $ $ avgift om du ladda ner program för betalning. p Det är viktigt att ha ett användarnamn och ett lösenord som är lätt att gissa med andra väljer. Jag är säker på att du inte vill ta itu med Apple om de program som du inte köper för din Apple MacBook Pro batteri.

3. Uppgradera till iPhone OS 3.0.1

senaste iPhone, iPhone OS 3.0.1 uppgraderingen installeras, men om det inte är fallet (eller när enheten mot iPhone OS köpt 3.0.1 Release) för att vara säker, Apple A1175 iPhone OS uppdatering till version 3.0 0,1. Den senaste versionen åtgärdar ett säkerhetsproblem på din iPhone SMS, där ett enkelt SMS kan göra iPhone fjärrkontroll av en hacker. Så se till att göra denna viktiga uppdateringen.

4.Download ansökan

AppStore är full av användbara program och inte så användbar. Det är vad du kan förvänta sig när mer än 65.000 applikationer i AppStore nu. Det innebär att det fortfarande finns ett antal program som är säker på att hitta användbara och roliga.

Bläddra för att hitta i Apple a1185 AppStore kategori, de program som är rätt för dig. Du kan ha en båt belastning av tålamod att sålla bland de många program i varje kategori. Var noga med att prova en lite version (de flesta program som har ett) om du är osäker innan du köper.

5. Organisera program enligt önskemål

Detta kan snabbt bli en mardröm för det program du vill när du får det antal applikationer på din iPhone och Apple PowerBook G4 batteri. Det är viktigt att dina viktigaste program (eller program som du använder oftast) i fingertoppen. Utan tvekan, bidra till, program för att hålla på förstasidorna i din iPhone. Ta reda på i detalj hur man organiserar dina applikationer för iPhone.

6. Anpassa iPhone-inställningarna för att passa dina behov

iPhone kommer med några förvalda alternativ Jag är säker på att du inte gillar. Idag finns det många ändringar du gör på din iPhone kan skräddarsy till dina behov. Några av dem kan vara, justera iPhone hemknappen, iPhone skärmen viss procentandel av batteriet, tändningslåset, användning av främmande språk tangentbord, volym på iPhone, etc.

7. Skydda din iPhone

så dyrbar i din Apple A1078 iPhone-enheten kan vara att, med tanke på den formfaktor kan förloras eller blir stulen. När negativa saker händer, måste du vara beredd att se till att de data du på din iPhone är inte något som kan utnyttjas.

8. Köp en iPhone Skal

tanke på större skärm och naturliga utseende på Apple A1079 iPhone kan lätt repas. Vad värre är, om de faller till marken. Det finns två saker som du gör, en del för livet på din iPhone kan få. Skydda den från repor och med ett hårt skal.

behöver du inte leta mer, din iPhone från repor som skyddar Zagg. Du måste skydda en produkt som kallas "invisibleSHIELD" iPhone från repor. Den använder en teknik som den amerikanska militären regeringen och måste skyddas väl från repor, mjuka och hårda. Den finns i två varianter, en skärmsläckare och en hel kropp beskyddare. Välj en som är rätt för dig.

Invisible SHIELD kan bara skydda din Apple A1189 iPhone från repor. Det kommer inte att skydda dig om du råkar tappa din iPhone. Få ett hårt skal som kan skydda din iPhone från stötar och slag. Jag tycker det är värt att investera i några anständiga covers, hej betala priset genom telefonen, och du måste leva med honom i två år att minnas.

9. Anpassa ringsignaler p Detta är inte en viktig sak att göra med din nya iPhone, men definitivt något som du gör din Apple A1045 iPhone upplevelsen lite bättre från början.

ringsignaler som följde med iPhone är mycket vitt och mycket vanliga. Fir dina egna ringsignaler på det-up-en liten boost. Du kan bli förvånad över att veta att det är mycket enkelt att lägga till egna ringsignaler till iPhone är.

10. Lär dig några iPhone tricks

Slutligen bör du lära dig att få några tips och tricks för iPhone. Du behöver inte vara Apple A1039 iPhone expert på att till fullo utnyttja din iPhone, bara vet hur man gör saker på rätt sätt för bättre användning. Det finns många webbplatser som har många tips för iPhone. Tveka inte att utforska. Det hjälper verkligen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar