tisdag 8 oktober 2013

Vit iPhone 4 det är rätt tid att köpa - Teknik - Mobiltelefoner


Har du överväger att beställa den helt nya Apple IPhone 4 Vit, men har hållit tillbaka av någon anledning? Kanske du tänker att det är bäst att vänta med att se till att Apple Vit IPhone 4 lever upp till förväntningarna. Denna liknande begrepp är ofta det i många människors sinnen, främst när någon form av banbrytande elektronisk enhet lanseras på marknaden med en sådan betydande media hype. Vi hoppas att denna artikel hjälper dig att avgöra det är rätt tid att köpa den vita iPhone 4.

Här är några saker n som du bör tänka på. Den vita IPhone 4 har utvecklats av industrin ledare Apple. Apple är känt för revolutionerande modern teknik och produkter.

nya IPhone 4 vita funktioner två kameror. Ja dess sant inte bara en utan två. Den IPhone 4 vita har lagt till en funktion som kallas FaceTime. Detta är i grunden en videokonferenser kamera. Det finns inte någon verklig set för att få denna specifika funktionen ska fungera, och inte heller någon ytterligare programvara måste installeras. Den enda verkliga negativa när det gäller den här funktionen är att på denna punkt kan du bara videokonferens med andra Apple IPhone 4 vita användare. Ännu en viktig uppdatering är att nu IPhone 4 vit digitalkamera levereras med en inbyggd LED-blixt. Generera inomhus bilder många gånger skarpare och ljusare.

En särskild faktor som har elektroniska fans peppad om vita IPhone 4 är den senaste Retina display. Denna teknik ger en banbrytande suverän skärm. Att ge fler pixlar och ljusstyrka än någon annan smartphone på marknaden. Färgerna är rikare och även en mycket högre densitet. Vad betyder det för dig personligen, användaren? Skarpa otroliga videos, otroliga grafik, mycket lättare att läsa text och tydligare bilder. Genom att använda fler pixlar, kan många användare som skulle behöva zooma in på text eller på en hemsida för att göra det lättare för dem att läsa inte göra detta nu, på grund av detta tillägg till den nya Apple IPhone 4 Vit.

Utformningen av den nya IPhone 4 vit är annorlunda än sin föregångare iPhone 3G. Den vita iPhone 4 använder rostfritt stål runt sidorna presenterar mer skydd för själva telefonen. Fram-och baksidan är tillverkade av ett glas som råkar vara mycket stark och har behandlats med en specialiserad beläggning för att skydda den. Många granskare på nätet har uppgett att de avsiktligt har tappat sina iPhones 4 många gånger från olika positioner och höjder, och det har hållit upp enastående. Detta i sig är extraordinärt, med så många av oss att sätta våra telefoner i våra fickor eller plånböcker med nycklar och andra objekt skulle kunna repa den, liksom för dem av oss som ständigt tappar saker.

Förhoppningsvis denna lilla bit av information har övertalat dig att gå ut idag och köpa din nya Apple iPhone 4 Vit! Apple borde vara stolt över, den vita iPhone 4 är bara ännu en utmärkt innovation. De har uppmärksammat kundernas idéer och frågor och har åtgärdats och införlivade dem i denna nya imponerande smartphone som kallas iPhone 4!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar