onsdag 30 oktober 2013

Apple iOS 5 Jailbreak - Teknik - Mobiltelefoner


iOS 5 är den senaste tekniken som tillverkas av apple.Before iOS 5 finns iOS 4 med olika firmwares. Massor av människor är nyfikna vad är egentligen iOS 5? iOS 5 betraktas som en firmware som satts samman av äpple och i iOS 5 Apple uppdaterade kring 200 ansökningar och är några fantastiska pjäs. iOS 5 ansökningar som ett resultat av flera saker som iCloud som är mycket förskottet funktionen används i iOS skillnad från andra iOS version var det till slut inte träna ordentligt eftersom fabriken gör i iOS 5. Ny viktig funktion som Apple introducerade är Twitter applikation som kan vara ganska episka sak. Det finns flera program som spel och andra saker i iOS 5. Vad kunderna efterfrågar för iOS 5? människor vill bara få dessa program utan kostnad men olyckligtvis Apple kräver mycket självkostnadspris alla dessa nästan applikationer som många individer inte har råd att låsa upp varenda en av funktionerna. Hur du kan få iOS 5 fullt funktionellt utan att betala några öre. Upplösningen på denna fråga är mycket enkel som vi kallar dem är jailbreak på enheten.

sätt att framgångsrikt jailbreaka din enhet? Generellt finns det många tillämpningar som kommer att tillåta dig jailbreaka din enhet. Unikt iOS 5 jailbreak det kommer bara 1 ansökan den hjälp som människor söker för närvarande tillgängliga och dev teamet fick den att be.As dev gjorde andra applikationer i tidigare men den här gången de använder hardcore teknik för att jailbreaka enheten. I äldre version det var bara bundna jailbreak men den här gången kan du ha untethered Jailbreak.

Varför måste jailbreaka? Jailbreaking enheten är alla önskningar utom ett par fans av Apple som inte har för avsikt att bryta regeln om piratkopiering av program. Det finns inte något ont i jailbreaking enheten. Jailbreaking enheten gör låsa många av feautres i iOS firmware. Även som observerades 200 ansökningar i iOS 5. Vi känner igen några av de program är gratis men inte alla program kan utan kostnad. För att använda det programmet utan att betala några öre valde vi att genomföra för att jailbreaka vår enhet. Lets uttrycka untethered Jailbreak? ett stort antal människor är förvirrade om untethered jailbreak att vad är det där. Untethered jailbreak innebär att jailbreaka din enhet utan att starta om din enhet. Detta är faktiskt huvudmål untethered jailbreak. Detta är ett smidigare att jailbreaka din enhet med untethered jailbreak med komplett alternativ tillhandahålls för förrätter eller jailbreaka din enhet som omfattar så att du kan.

Erbjuds till försäljning princip i iOS 5 jailbreak är alltid låsa upp hela uppsättningen av aspekter till enhet kan hitta en huvudprogrammet som oftast spelar oerhört viktig regel för närvarande som vi heter som redsn0w för att jailbreaka enheten. Dev team gjort denna ansökan och det är version är ofta ganska smidig och fungerar mycket funktionalitet goda skäl till varför alla leder mot dev teamet ansökan också det hjälpte massor av användare i tidigare och de har fått på ett sätt fördelaktigt rykte i samband med när i denna aura . Nu iOS stöder iPhone, iPad och iPod. I tidigare firmwares vissa enheter saknades som iPhone 4GSM modell men den här gången Apple tillhandahålls komplett lösning för att ge åtnjutande av sina totala firmwares. I iOS 5 de tenderar att ha lagt en av följande nya funktioner genom vilka Anmälan Center, iMessage, newsstandm påminnelser och naturligtvis fantastiska är Twitter, kamera, foto, safari, pc gratis tillsammans med andra funktioner. Vi definitivt är att ge krediter till Twitter ansökan eftersom Twitter är en av de berömda social bookmarking nätverk under dessa days.Even en intresting sak kvar som vanligtvis multitasking gester för iPad 2, denna ansökan oslagbart men tillsammans med att helt dominera ett komplett eran. < / p>

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar