onsdag 2 oktober 2013

Iphone Software-Ladda ner det gratis


Om du har varit under en sten de senaste fem åren har Apples Ipod varit en fenomenal framgång, så mycket så att det har gett upphov till det ägda kulturer och stilar. Apples senaste release, Iphone, ser ut att göra ungefär samma sak, eftersom det är en mobiltelefon som ger dig full internet förmågor och låter dig bära hela din musik-och filmsamling runt och titta på det på språng. En av de bästa skälen att äga en iPhone, så att du kan ladda ner några av de coola program som är fram för det.

Vid denna tid, har Apple begränsat Iphone och inte tillåta någon tredje part tillverkarna att utveckla programvara för det. Många människor misslyckas med att se poängen med denna begränsning, och även om enheten är relativt ny, och hackare har redan kunnat kringgå säkerheten på enheten och komma in i firmware. Detta innebär att användarna inte längre fastnat med cellen nätverk som Apple har tvingat på dem-Apple är inte alltför glada dock, och har gjort uttalanden förklara att sådant hacking bryter mot villkoren i användarens garanti. p Det har rapporterats att Apple snart kommer att släppa en säkerhetsuppdatering för Iphone, vilket naturligtvis vara obligatoriskt, och kommer återigen att försöka spärra användningen av andra mobilnät. Huruvida hackare kommer återigen att kunna bryta sig in i firmware efter denna uppdatering är ingen som vet. Den andra stora aspekten som ska uppdateras, det är tänkt, är att ge Iphone direkt tillgång till iTunes Media ladda ner butiken, som som det står kan inte göras direkt genom själva telefonen. Apple anklagas för att släppa bollen på ett avgörande sätt när Iphone gick live och folk upptäckte för alla det är teknik, var det omöjligt att ladda ner musik direkt till telefonen, något som andra mobiltelefoner har kunnat för sista par år på minst.

Apple har nyligen åtagit sig att löpande uppdateringar och utveckling av iPhone-programvaran, som kommer att erhållas gratis för alla användare. Huruvida detta är verkligen en goodwill gest som de verkar göra anspråk eller bara ett försök att upprepade gånger blockera hackare återstår att se.

Iphones verkligen börjar bli den nya flugan, tar över från Ipod. Om du vill kunna lyssna på musik, använda din mobiltelefon, surfa på webben och titta på filmer, vad mer kan man vill?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar