lördag 5 oktober 2013

Bästa Apps för obegränsat textning - Teknik


Trött på att gå över gränserna för din mobiltelefon plan? Åtminstone med textning, det finns en lösning. Med mobilt bredband kan du ladda ner appar för att ge dig obegränsat textning. Det är ingen överraskning att dessa program är några av de nedladdade mest populära appar. Många av dessa fria apps kommer med annonser, men det är ett litet pris att betala för ett nytt telefonnummer som levererar obegränsat textning till din mobil phone.Best Apps för obegränsat textning

Hur fungerar det? Du registrerar dig för textning tjänsten och ladda ner appen från App marknaden på din smartphone. I en artikel av Steve Kovach, som tillhandahålls av Business Insider listar han sina favoriter 8 apps för obegränsat textning, Kik, Google Voice, Fring, textPlus, TextNow, Meebo, WhatsApp Messenger, Textfree, med Google Voice är Steves favorit.

* Kik är en BBM alternativ för iPhone och Android. Kik gör vad BBM eller BlackBerry Messenger gör, skicka meddelanden nästan omedelbart, och ger dig meddelande om när den levererades och emot. Medan iPhone och Droid marknaderna anamma det, har BlackBerry drog från sin App marknaden.

* Fring är en messaging app som ansluter till de stora snabbmeddelanden nätverk såsom AIM, Google Talk, ICQ, MSN och Facebook. Fring också låter dig ringa gratis röst-och videosamtal, men bara till andra Fring medlemmar. Fring fungerar på iPhone, Android och Nokia Symbian-plattformar.

* textPlus är en iPhone enda app som ger dig ett separat telefonnummer för att skicka och ta emot texter. Den fria tjänsten tilldelar du ett telefonnummer eller du kan betala $ 1,99 plocka ditt eget nummer. Du kan skicka bilder också, men bara till andra iPhones som använder tjänsten. Det är ad stöds men du kan ta bort annonserna genom att betala $ 2,99 per år.

* textNow är för Apple-enheter, iPhone, iPod Touch eller iPad. Liksom textPlus, tilldelar det dig ett telefonnummer och är ad stöds såvida du antingen betala $ 0,99 per månad eller $ 5,99 per år. Om någon ringer ditt nya nummer kan du få samtalet omedelbart vidarebefordras till din telefon eller röstbrevlåda.

* Meebo är en allt i ett meddelandetjänst. Liksom Fring, ansluter Meebo dig till alla de stora snabbmeddelanden nätverk. Meebos gränssnittet är lite trevligare, dock. Meebos Appen är gratis på iPhone, Blackberry och Android.

* WhatsApp inte bara skickar texter, men du kan skicka obegränsat MMS som ljud, video eller bilder i app. Det är också annons gratis, vilket är trevligt. WhatsApp är gratis på Android, BlackBerry och Nokia Symbian, men du betalar $ 0,99 för appen på iPhone.

* Textfree är en annan iPhone enda app. Appen är gratis, ger dig ett nytt telefonnummer för att skicka och ta emot texter från, men är laddad med annonser såvida du betala $ 5,99 per år.

* Google Voice rocks! Du får välja ditt eget telefonnummer, och inte bara kan du ställa in den för att ringa på alla dina telefoner, hem samt mobil, men du får obegränsat antal textmeddelanden och röstmeddelanden som skickar mail till dig med en text transcriptall gratis! Det fungerar på alla större Smartphones. Dess lätt att se varför det är Steve Kovachs favorit. Jag har använt Google Voice för ca 8 månader och älskar det.

Vilken app är bäst för dina behov? Det beror naturligtvis på din textning eller snabbmeddelanden behov messaging, och även vilken Smartphone plattform du använder. Mitt förslag är att prova Google Voice först. Om det är en god passform, finns det inget behov att gå vidare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar