lördag 5 oktober 2013

I en ålder av smarta telefoner, det? Ar en app för varje aspekt av båtlivet livsstil. Vi runda upp de bästa apps för gadget-glada seglare. - Business - Produkt Recensioner


p Det finns hundratals Smartphone apps där ute sätta all båttrafik information du behöver till hands. Många program är gratis eller relativt billigt och enkelt att installera och komma med regelbundna uppdateringar. Allt du behöver är en nätverksanslutning för att hämta dem. Vi har sammanställt en lista över våra 10 bästa apps för att göra din marina livet roligare och effektivare.

1. Båtliv Suite

Båtliv Suite är den ultimata båtliv entusiasten app för att hjälpa båtfolk organisera och hantera alla aspekter av deras båtliv livsstil, från verksamhet till kostnader. Den enda app, med en lätt-till-använda gränssnitt, erbjuder "sex apps-i-ett" så du inte längre behöver spendera tid på att skriva ner saker i olika böcker eller kalkylblad. Det finns en loggbok så att du kan hålla ett detaljerat register över alla båttrafik resa, en Fuel Log för att visa din bränsleförbrukning, underhåll Log, Expense Log, Att göra-lista, inköpslista och flera anpassningsbara rapporter - allt du behöver göra är att välja datumintervall och den information du vill se.

Kompatibel med iPhone, iPod touch och iPad

2. Navionics

Lång tid tillverkare av digitala sjökort, Navionics, är nu en av de mest populära båtliv apps på marknaden. De har 24 apps som ger utmärkt täckning i HD i olika regioner runt om i världen, inklusive hav och sjöar. Båtägare kan använda diagram för att kartlägga en resa, samtidigt loggar detaljer som båtens säkerhet djup och bränsleförbrukningen, och spåra de förväntade vindförhållanden för en viss rutt. De apps ger också information om tidvatten, marina verkstäder, restauranger och andra användbara uppgifter. Du kan komma åt dina diagram när som helst utan behov av Wi-Fi eller signal. Och det bästa av allt? Du kan skapa en virtuell reseskildring av hela din resa och dela den med vänner och familj via e-post eller Facebook.

Finns för iPhone, iPod Touch, iPad, Android och Nokia

3. Båt belastning

Boat Load är en stor gå-till för båtägare i USA. Du kan skapa och skicka den erforderliga digitala Float Plan, visa realtid väder och tidvatten prognoser, sök efter marinor och även lämna försäkringsfordringar. Det finns också en användbar SOS funktion som tillåter dig att ringa 911 i en nödsituation från din telefon. Vi gillar grafiken också.

Finns för iPhone, iPod Touch, iPad

4. NauticEd

NauticEd tillåter blivande sjömän att bygga sin alldeles egna online segling resum och hålla koll på sina erfarenheter. Varje gång du segla eller har lektioner, kan du logga din utflykt med denna enkla att använda appen och du kommer att få "kredit", öka din rank segling Certifiering och nivåer. Du måste först registrera dig för ett gratis konto på NauticEd hemsida och skapa en personlig profil, registrera din segling erfarenhet hittills (specificera båt och besättning läge). Appen hjälper dig också att avgöra dina styrkor och svagheter och rekommenderar kurser baserat på din nivå.

Finns för iPhone, iPod Touch, iPad, Android

5. MyLite Ficklampa

blixtljus är ett oumbärligt verktyg när ut till havs. Ladda ner en gratis ficklampa program som MyLite Ficklampa (gratis på Apple) och du kommer bli förvånad över hur ofta det kommer väl till pass i mörkret ut till havs. Appen erbjuder en kraftfull digital LED lightbeam och du kan justera ljusstyrkan och ändrar färg när du flyttar eller skaka telefonen. Det kommer också med en SOS-funktion om du någonsin strandsatta och i nöd.

MyLite Ficklampa tillgänglig för iPhone, iPod Touch, IPadFor Android-telefoner, prova HD Color Flashlight.

6. Aye Tides

Innan du sätta segel på morgonen, få dagens tidvatten och strömmar för över 9900 platser runt om i världen med AyeTides. Appen ger dig omfattande tabeller och interaktiva grafer för tidvatten under nästa vecka eller ens år. Du kan också få information om solen och månen går upp och hur tidvattnet svara. När du har hämtat appen, ingen nätverksanslutning behövs.

Finns för iPhone, iPod Touch. Aye Tides XL är tillgänglig för iPad Ayetides.com

7. Pro Knot

knyta en pålstek eller en fiskare knut kommer inte naturligt för alla, men med program som Pro Knot kan du snabbt lära dig repen. Pro-Knot är en av de mest betrodda hur-till-tie-a-knut guider i världen och deras app ger dig steg-för-steg instruktioner med stora illustrationer på hur man knyter över 30 olika knutar. Det är också en animerad version, som täcker 17 knop. Finns för iPhone, iPod Touch, iPad

8. Mina Hamnar

Italien är en av världens mest populära segling destinationer och Mina Hamnar ger dig en heltäckande guide till Italiens bästa hamnar. Appen som finns tillgänglig på engelska och italienska och uppdateras regelbundet tillhandahåller all nödvändig teknisk och kommersiell information som en båtägare behöver såsom koordinater, djup, VHF-radio, förtöjning information och kontaktuppgifter till lokala tjänster och myndigheter. Du kan välja hamnen i ditt intresse från kartan eller en lista på över 400. Det finns också en kompass funktion (på iPhone 3GS och 4) för att guida dig till din valda hamnen från din nuvarande plats och du kan läsa och dela dina kommentarer. Du kan också använda programmet för att hitta en bra restaurang att äta när du är dockad.

Finns för: iPod Touch, iPhone och iPad

9. Segelbåt Championship Pro p Om du är sugen lite vatten tid men kan inte få det, är det näst bästa virtuella havet tid med segelbåt Championship Pro, en segelbåt-racingspel app. Du blir en virtuell skeppare och kan tävla i olika regattor och tävla mot datorstyrda motståndare i förändrade vindförhållanden. Som ni förbättra, kan du segla nya utmanande banor, samt nya båtar, och bygga upp din samling av troféer. Grafiken och ljudet är imponerande realistiska ända ner till ljudet av vågor som kraschar mot skrovet när du flyttar genom vattnet. Och du behöver inte vara en verklig expert skeppare att spela.

10. SailSim

Använd denna app segling simulator för att få dig upp till segling pro status innan du träffar vattnet. Skärmen visar en grundläggande översikt av en Enskrovsbåt och du kan spela med det att upptäcka hur förändringar i båtens kurs, den uppsättning av segel, centerbord och båtfart avser vindriktningen. Du kan förvandla din båt (genom att vrida din smarta telefon) och justera antingen segel eller vindriktning för att se hur de fungerar tillsammans. Det är ett enkelt och effektivt sätt att lära sig de olika positionerna för segling innan du tar på vattnet på riktigt i din segelbåt.

Finns för iPhone, iPod Touch, iPad, Android



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar